Jóképű férfinek szültél gyereket?
Persze a pontozásól látszik az irigység :D A válaszokból meg az ostobaság meg a dedósság.
Az hogy kinek mi a szép, meg a jóképű egyéni, ezért a "nekem jóképű" válaszok a leginkább értelmesek, hiába gúnyolódtok rajta. Persze ezt az egybites dedósoknak nehéz megmagyarázni. "bibibib akkor is nekem jobb, szebb helyesebb, és ha nem birsz a szintemre lemenni irigy vagy bibibi" :)
Mindig elképedek milyen értelmi képességű felnőttek vannak, komolyan. Vessztetek már össze ezen is, mint amúgy mindenen ezen az oldalon.
"Az értelmi képességet meg a kultúrát inkább ne keverjük ide mert vesztenél"
Miért, nem én akarom görcsösen bebizonyítani idegen embereknek, hogy az én férjem mekkora istencsászár, más meg tuti irigy. Pláne aki szerényen nyilatkozott a sajátjáról, és nincs elszállva. De, dedósak vagytok bibibi nélkül is.
Ez a külső szemlélő szerint is meg már olyan unalmas. :) Minden ilyen ember szentül meg van győzősve arról, hogy mindeni az ő gyerekét/férjét bámulja és csodálja. Minden apró bókot és pillantást túlgondoltok, és a fellegekben jártok.
Amúgy nekem is van ilyen kolléganőm. Ő maga nem szép, se nem csinos (nem vagyok bunkó, ez tény), de nem egyszer a semmiből már arra terelte a szót, hogy ennek ellenére neki milyen szerencséje van, mert az ő férje milyen irtó jópasi (nem, nem az), és persze a gyerekébe az összes ovis kislány szerelmes (a gyereke 12 egy tucat). Szóval ez van, az ilyen önkéntelenül dicsekvő elszállt emberek nagy része, nem épp 2 lábbal a földön áll. Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!