Mióta gyereked van, mi az első gondolatod reggel mikor felébredsz, és kinyitod a szemed?
Figyelt kérdés
2019. jún. 22. 09:12
11/29 anonim válasza:
Alszol még egy kicsit?
/ teljesen mondegy mikor kel, 6-7-8 akkor is jólesbe "mèg5perc"/
13/29 anonim válasza:
Az, hogy mi a p.csaert nem birok tovabb aludni.
En a masik veglet vagyok, alvasproblemas. Nalunk en ebredek fel 5-5 kozott es nem birok visszaaludni, pedig a gyerekek akkor meg alszanak mindharman. Ha fel ejszakat ebren voltam a legkisebbel mert pl fogzik, akkor sem tudom 5-tol tovabb aludni sajnos.
14/29 anonim válasza:
B..szki azt hittem csak mocorog de már áll..😂
17/29 anonim válasza:
"Hogy van energiád hajnal 5kor énekelni a kiságyban?" Kell még 5perc,meg egy vödör kávé. 🙈
18/29 anonim válasza:
Azt,hogy neeeeeeeeee és ,hogy kiba***tt fáradt vagyok. Fáradtabb mint amikor lefeküdtem.
13 hónapos
19/29 anonim válasza:
Azt h b....us megint koran kelt,pocsek volt az ejszaka..nem birok felkelni
😑
20/29 anonim válasza:
15-ös vagyok. Basszus most olvasom mennyire félreérthetően írtam 😅
Tehát csak tisztázzuk!A gyerekre gondoltam, hogy mocorog és feláll 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!