Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi volt a legnagyobb felelőtle...

Mi volt a legnagyobb felelőtlenség, amit szülőként elkövettél?

Figyelt kérdés

Gondolok itt pl. figyelmetlenségre, ami balesetet okozott, vagy "jólvanazúgy" hozzáállásra, amiből végül baj lett/lehetett volna?

Én egyszer nyitva felejtettem a gyerekrácsot a lépcső tetején és az egyéves totyogó elindult lefelé... Egyszer pedig nem vettem észre, hogy van valami a szájában, megcsikiztem és félrenyelt... Míg élek, nem bocsátom meg magamnak.

2019. jún. 20. 11:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Kivittem a szemetet az udvaron lévő kukába, siettem, kapkodás, minden. Nyitom nagy erővel a bejárati ajtót,a kislányom odakúszott ( ezt ügye nem tudhattam), na azzal a lendülettel fejbe vágtam az ajtó nyitással,hogy két métert repült,neki egy szekrenynek.Borzasztó volt, sírás,neki/nekem...egy akkora púp lett a homlokán,mint egy dió..lilult,azt se tudom mit csináltam. Mert mindig rohantam,csapkodom az ajtót.. .
2019. jún. 20. 15:56
 12/14 anonim ***** válasza:
65%
Fogzott, lázas volt,napok óta virrasztottam, este nem akarta az istenért sem bevenni a Nurofent, persze azelőtt mindenféle praktikát végigolvastam, hogyan könyörögjem bele és azt írták csak nyomjam a szájába erőszakkal. Megtettem 1X és soha többet, semmi hang nem jött ki a torkán, csak nyeldekelt és köhögött, az életem lepergett előttem, a mai napig görcsbe rándul a gyomrom ha rágondolok. Szerencsére megküzdött vele, nem lett baj, aznap éjjel nem aludtam, ültem az ágya mellett és ugrásra készen figyeltem a légzésfigyelőt, ahogy villog a sötétben...
2019. jún. 20. 16:10
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer nyitva hagytam az ablakot a kislányom szobájában,ami előtt ott a szoptatós fotel.

A 3. emeleten lakunk.

Másél éves volt és már mászott fel a fotelbe,mikor megláttam.

Azóta mindenhol úgy szellőztetek,hogy le sem veszem róla a szemem.

Belegondolni is szörnyű mi történhetett volna...

2019. jún. 20. 16:53
 14/14 anonim ***** válasza:
2 évesen kizárt a házbol a szomszed mentett meg. A vilag legrosszabb anyjanak ereztem magam. Azt hittem szívinfarktust kapok. Még ma is összeszorul a gyomrom ha erre gondolok.... nagyon szegyellem magam,hogy benne hagytam a kulcsot a zárban.
2019. jún. 20. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!