11 évest elengedni 3-4 napra Budapestre tényleg akkora felelőtlenség?
Engem 13 évesen engedtek el (fiú) 18 éves unokanővéremmel, 2 nap Bp, aztán egy hét balaton. Hát aggódtak, rá kellett őket beszélni.
Ne erőltesd, ha balhé van belőle, majd ha kicsit nagyobb lesz. Amúgy felelősségteljesnek tűnsz, biztos nem lenne gond.
Itt nyilván nem az életkora a baja a nőnek, hanem hogy téged nem bír vmiert :(.
Ha 16 lenne a gyerek, az se lenne jó neki.
Én és az öcsém már 7-8-9 évesen mentünk batyammal illetve batyamhoz napokra. (ő 19-20 volt akkor).
A fiam 11 éves, 3 éve minden évben nyáron és őszi szünetben is, megy sogornomhoz napokra.
Pont ekkora a nagyobbik fiam. Ha lenne megbízható rokon másik városban, simán elengedném vele több napra is, ha szeretne menni. Egy 11 éves már bőven elég értelmes ahhoz, hogy ezt meg lehessen tenni. Az enyém már egy éve egyedül jár haza a suliból is, busszal, minden nap, tehát akkor még felügyelet sincs. Ha van vele felnőtt, pláne nem aggódnék. Mi baja történhet? Kb a legnagyobb baj az lehet, ha este elfelejt fogat mosni :D
Valószínű, hogy ez inkább ellened szól, amit nagyon sajálok, mert elég szemét dolog két felnőtt ember viszálya miatt egy gyereket büntetni.
Egyébként apukátok mit szól ehhez az egészhez? Nem is csak ahhoz, hogy a tesódat nem engedi hozzád az anyja, hanem hogy ennyire ellened van a nő, meg hogy így szét akar benneteket választani, hogy nem is beszélhet veled. Azért apukátoknak te is a gyereke vagy, nem akarom elhinni, hogy neki az tök rendben van, hogy a párja ennyire rád van szállva.
Bár igaz, az én apám nője sem csíp engem, állandóan próbálja apámat ellenem hergelni, pedig aztán velem már sok dolga nincs, rég felnőtt vagyok, nem sok vizet zavarok náluk. Apám meg tudja ugyan, hogy mit kavar a nője állandóan, és nem is esik neki jól, de kényelmesebb úgy tenni, mintha észre sem venné.
Teljesen igazat adok neked és szerintem is annak a nőnek irántad való utálata van az egész mögött.
Sajnos, ha apukád nem csap otthon az asztalra (és úgy látszik, nem fog), akkor reménytelen megváltoztatni a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!