Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jane Nomad Matrix és Peg...

Jane Nomad Matrix és Peg Perego Pliko közül melyiket választanád?

Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 21:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem Peg Perego Pliko P3 van, és nagyon bevált, de a Jane is nagyon jó márka. Tudásuk után inkább azt nézném, nekem mik a fontos szempontok, mekkorára tudom összehajtani, kényelmes-e a babának, azaz mekkora a belső méret, milyen az ülőfelület, stb. Ki kell próbálni, tologasd magad előtt, melyik kényelmes, stb. Sok sikert!
2010. júl. 8. 21:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Mennyire vagy elégedett a PP-val? Könnyű cipelni? Nem kicsi az ülőrésze? Jól bírja a strapát?
2010. júl. 8. 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Én nagyon elégedett vagyok vele! Ez a 3. babakocsink, pedig csak 9 hónapos volt a babánk, mikor megint cseréltem. Cipelni nem könnyű, mert azért 10 kg körül van a váz, ami relative könnyűnek számit, plusz a gyerek, persze mindenki máshoz van szokva, elbirható, de nem könnyű. Megfogni mondjuk jól meglehet. De nem szoktam vele max pár lépcsőt vinni, az ok. Elég nagy, nagyon kényelmesen ül benne a fiam még overallban is (télre vettük), valahogy pont nagyon jó szögben van az ülőfelülete. Előtte egy CAM-ünk volt, arról majdnem előrecsúszott folyton! Eddig megbizható és strapabiró igen.

Mint irtam, 2 másik kocsi után vettük, először egy 2008-as Quinny Buzzunk volt mózessel, ezt még a mózes korában eladtuk, mert kicsi volt és kényelmetlen a babának, meg meleg is, illetve túl nagy volt a váz. Utána meg egy CAM Pretty Evolution, ami könnyebb volt és lenge, nyárra jó volt, de 9 hónaposan már kényelmetlen volt a fiamnak, pedig nem óriásbaba.

Janekat nem ismerek, de a tesztek kritikák alapján nagyon jó márkának tűnik az is, talán drágább is, mint a Peg Perego.

2010. júl. 8. 22:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyiket sem.
2010. júl. 8. 22:23
 5/9 A kérdező kommentje:

Ja, picit drágább, mondjuk most van egy szett a Brendonban, sportrész + mózesnek használható hordozó együtt 99 ezer.

Nekem az a fura, hogy drágább a Jane, de PP jobb minőségűnek tűnik... Viszont a PP-ról azokat olvastam, amiket már kérdeztem az előbb, hogy pl szűk, de akkor ezek szerint ez nem igaz.

2010. júl. 8. 22:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Peg Perego
2010. júl. 8. 23:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Igazából egyiket sem ismerem, csak kíváncsiságból rákerestem, hogy is néznek ki. Szóval az én tanácsom ebből a szempontból nem mérvadó, csak a tapasztalatomat szeretném megosztani Veled. Látom, hogy a Peg Perego Pliko-nak pont olyanok a kerekei, mint az én Giordani babakocsimnak. Gondoltam, városban, betonos úton, meg áruházakban ez majd milyen jó lesz... Nem az. Még egyszer biztos nem vennék ilyen kiskerekű babakocsit... Egy kis döccenőn nem tudom áttolni, csak nézem sóvárogva azokat az anyukákat, akik nagykerekű babakocsit tolnak, és a babájuk észre sem veszi, hogy estleg rosszabb az út, vagy kavicsos, vagy ilyesmi. Én tutira veszek másik babakocsit. Üdv, és szép napot!
2010. júl. 9. 07:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekünk Jané Nomad Matrixunk van (pontosan az, amit néztél a Brendonban). Maximálisan meg vagyunk elégedve vele: strapabíró, iszonyú biztonságos, a töréstesztje a legjobbak között van. Jól kormányozható (egy kézzel simán tolható), könnyen eltolható bármilyen terepen. A mózes

beköthető az autóba (!), és szerintem emellett jól is néz ki. Viszont mi most jutottunk el odáig, hogy a kisfiamnak autósülést vennénk, mert már kicsi neki a hordozó rész. Nagyon sajnálom, mert tényleg szuper. Szóval, eladnánk. Nagyon megkíméltük, garancia is van még rá - ha érdekel esetleg, írj privátban.

2010. júl. 9. 16:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Megírnád, hogy a mózes-részben meddig fért el a kisfiad?
2010. júl. 9. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!