Jane Nomad Matrix és Peg Perego Pliko közül melyiket választanád?
Első vagyok. Én nagyon elégedett vagyok vele! Ez a 3. babakocsink, pedig csak 9 hónapos volt a babánk, mikor megint cseréltem. Cipelni nem könnyű, mert azért 10 kg körül van a váz, ami relative könnyűnek számit, plusz a gyerek, persze mindenki máshoz van szokva, elbirható, de nem könnyű. Megfogni mondjuk jól meglehet. De nem szoktam vele max pár lépcsőt vinni, az ok. Elég nagy, nagyon kényelmesen ül benne a fiam még overallban is (télre vettük), valahogy pont nagyon jó szögben van az ülőfelülete. Előtte egy CAM-ünk volt, arról majdnem előrecsúszott folyton! Eddig megbizható és strapabiró igen.
Mint irtam, 2 másik kocsi után vettük, először egy 2008-as Quinny Buzzunk volt mózessel, ezt még a mózes korában eladtuk, mert kicsi volt és kényelmetlen a babának, meg meleg is, illetve túl nagy volt a váz. Utána meg egy CAM Pretty Evolution, ami könnyebb volt és lenge, nyárra jó volt, de 9 hónaposan már kényelmetlen volt a fiamnak, pedig nem óriásbaba.
Janekat nem ismerek, de a tesztek kritikák alapján nagyon jó márkának tűnik az is, talán drágább is, mint a Peg Perego.
Ja, picit drágább, mondjuk most van egy szett a Brendonban, sportrész + mózesnek használható hordozó együtt 99 ezer.
Nekem az a fura, hogy drágább a Jane, de PP jobb minőségűnek tűnik... Viszont a PP-ról azokat olvastam, amiket már kérdeztem az előbb, hogy pl szűk, de akkor ezek szerint ez nem igaz.
Nekünk Jané Nomad Matrixunk van (pontosan az, amit néztél a Brendonban). Maximálisan meg vagyunk elégedve vele: strapabíró, iszonyú biztonságos, a töréstesztje a legjobbak között van. Jól kormányozható (egy kézzel simán tolható), könnyen eltolható bármilyen terepen. A mózes
beköthető az autóba (!), és szerintem emellett jól is néz ki. Viszont mi most jutottunk el odáig, hogy a kisfiamnak autósülést vennénk, mert már kicsi neki a hordozó rész. Nagyon sajnálom, mert tényleg szuper. Szóval, eladnánk. Nagyon megkíméltük, garancia is van még rá - ha érdekel esetleg, írj privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!