Graco Quattro Tour Deluxe vagy Chipolino Viva? Melyiket választanád ezek közül?
Mindenképp a Graco!
Azért az mégis egy nagyon ismert, minőségi termékeket gyártó márka (ráadásul a Quattro Tour-ról szinta csak jót hallottam(, míg a másik márka kevésbé "nagy". Úgyhogy ha a kettő közül kell választani, akkor a Graco!
Nekünk Graco van. Már 2 éves a kislányunk így nem használjuk, de maximálisan igénybe volt véve és a testvérnek is megtartjuk.
Nagyon szerettem, nekem ideális volt minden szempontból.
Igaz, hogy nagy, mert lapra csukható, de kombi autónk van, így nem okozott ez gondot. Emelnem is csak két-három lépcsőn kellett, mert a (zárt)teraszon tároltam.
A hordozója szintén nehéz, de az isofix-es megoldás nagyon hasznos volt és amúgy nem adódott sok olyan helyzet, mikor "cipeltük" volna hordozóban a babát.
Sokoldalú babakocsi, kényelmes kialakítású, tolni is könnyű volt. Érdekes, hogy mostanában (pl. ma is) egyre többet látok belőle. Mikor a miénk új volt, alig láttam másnak ilyet, már bele is férkőzött az agyamba, hogy nem választottam túl közkedvelt modellt. Most meg egyre többet látok.
Nekunk graco volt es kitort a kereke alig 6 honap utan!!!pedig varosban lakunk es folduton sosem hasznaltuk.
Ismerosomeknek 1 ev utsan tort ki.
Lehet csak Angliaban ilyen szeriahibasak a Graco kocsik de en nem vennem meg ujra!!!
A Graco-t, mondjuk a másikat nem is ismerem :)
Nekünk nagyon bevált, már a 2. gyerekkel nyúzzuk nap, mint nap. A kereke nekünk "csak" 2,5 év használat után tört ki, viszont itt olyan utak vannak, hogy azon csodálkozom egyáltalán, hogy addig bírta! :)
Mondjuk, ha tömegközlekednél vele és/vagy lift nélküli emeletes társasházban laktok, akkor nem ajánlom egyáltalán, mert valóban bazi nagy és baromi nehéz!
A Honda Civicem csomagtartójába éppenhogycsak beférés azzal tele is lett, szóval inkább nagyobb autóhoz való :)
Viszont a nagysága miatt iszonyú stabil, nagyon jól bírja a nehezebb terepet is és gond nélkül meg lehet pakolni. Alulra egy kisebb bevásárlás cuccai beférnek, a felső tálca meg csak hab a tortán az órával-hőmérővel, pohártartókkal és a 2 zárt rekesszel :)
Szóval nálam 9/10 pontos! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!