Nagyon furcsa lenne ugyanaz a név?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy évekkel ezelőtt nekem megmondta 2 orvos is, hogy nem lehet gyerekem. Ebbe én bele is nyugodtam, elfogadtam. A férjem szintén.
2 éve befogadtunk egy harmadik kutyát, akinek a kedvenc lánynevemet adtuk, mivel úgy voltunk vele, hogy gyerekünk nem lehet, miért ne használjuk ezt a nevet. Valami csoda folytán mégis teherbe estem, teljesen váratlanul, de nagyon boldogok vagyunk, kislány lesz. Itt jön a “gond”. Továbbra is a kedvenc nevemet tudnám csak elképzelni a kicsinek, de így hívják a kutyánk is. Nagyon fura és durva lenne?
2019. jún. 17. 10:27
21/23 anonim válasza:
Én második névként adnám azt a nevet.
22/23 anonim válasza:
Hálistennek a kutyák nem élnek örökké.
23/23 anonim válasza:
Ugyanìgy jàrtunk mi is. 11 èvvel ezelőtt fogadtunk be egy kutyust, az akkori kedvenc lànynevemet adtuk neki, mert akkor azt mondta a pàrom, hogy neki nem fogjàk ùgy hìvni a lànyàt, ha lesz egyszer, az tuti. Hàt kettő kislànyunk is lett, a pàrom màr elfogadta volna a nevet, de nem adtuk. Gondolkodtunk azon is, hogy esetleg màsodik nèvnek, de vègül ùgy sem kapta meg egyik kislàny sem. Kicsit sajnàlom a nevet, de szèp nevük van a lànyaimnak, azokat is imàdom. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!