Nagyon furcsa lenne ugyanaz a név?
Az a helyzet, hogy évekkel ezelőtt nekem megmondta 2 orvos is, hogy nem lehet gyerekem. Ebbe én bele is nyugodtam, elfogadtam. A férjem szintén.
2 éve befogadtunk egy harmadik kutyát, akinek a kedvenc lánynevemet adtuk, mivel úgy voltunk vele, hogy gyerekünk nem lehet, miért ne használjuk ezt a nevet. Valami csoda folytán mégis teherbe estem, teljesen váratlanul, de nagyon boldogok vagyunk, kislány lesz. Itt jön a “gond”. Továbbra is a kedvenc nevemet tudnám csak elképzelni a kicsinek, de így hívják a kutyánk is. Nagyon fura és durva lenne?
Hát biztos nem tennék ilyet a gyerekkel... Engem már az is zavar, ha a férjem a macskát a neve helyett Cicának szólítja, mert engem is úgy szokott... :D
De amúgy biztosan elkezdenétek becézni a gyereket, mert muszáj tudni, éppen kiről beszéltek.
Ez így kicsit olyan, mint a Szaffiban. (Bár ott a lány eredetileg Szófia.)
De majd hozzá is jön az udvarló, és azt hiszi, kutyává változik, ha azt mondja, sipirc!:D
Hasonló név? Vagy ha a kutya mondjuk Bella, akkor a kislány Izabella?
Köszönöm a véleményeket, azt hiszem az utolsó jól összefoglalta.
Lenne egy hasonló név, egy betű a különbség, úgyhogy ez a hívom és mindkettő jön dolog megmaradna.
Nem írnám le, de olyan mint a Hanna-Anna hasonlóság
Lehet második névnek tartjuk meg, hirtelen még nem fogtuk fel azt hiszem az egészet, a héten derült ki, hogy kislány
Meg csak lépzeld el:
Adtam enni Annának.
Voltunk sétálni Annával.
Add oda Annának!
Vehetnénk Annának valami új játékot.
Légyszi nézd meg, Anna mit csinál!
De melyik!?
Nem jó így:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!