Mit lehet tenni, ha az anyuka a válás után ellenséges, és féltékeny rám? Konkrétan a gyerekek előtt esik nekem
A párom idén tavasszal vált el a volt feleségétől, aki azóta folyamatosan épül le... Két gyerekük van, 4 éves a kislány, 6 a kisfiú, tehát már nem annyira kicsik, hogy ne fogják fel, mi történik körülöttük. A bajunk az, hogy folyamatosan megy a féltékenykedés, stalkingol a közösségi médiák felületein (kamu profilokról be is szólogat, de amikor mondtam neki, hogy itt vagyok, most mondja nyugodtan a szemembe, nagyon csendbe maradt). Eddig próbáltam kizárni, lepergett rólam, de már ott tartunk, hogy a láthatásokat is zavarja/akadályozná mondvacsinált okokkal. Pl utóbbi 3 alkalom:
-pénteken elhoztuk a gyerekeket, hétfőn mentek volna haza, erre tegnap felhívja a páromat, hogy az anyukája nagyon rosszul van (náluk élnek), és hogy azonnal vigyük vissza a gyerekeket. Nem értettük, hogy mi az összefüggés, mert valószínűleg a meleg miatt volt rosszul, ha meg mentővel kórházba vitték volna, akkor oda minek kellenének a gyerekek?!
-előtte az volt, hogy az én autómba nem engedi a gyerekeket, mert elmebeteg módon vezetek, és hogy amíg a párom vissza nem megy a saját autójával, egyedül, a gyerekek a házból sem mehetnek ki hozzá
-ami a legnevetségesebb volt, hogy írt egy hosszú fenyegető levelet, hogyha még egyszer kiteszek bármilyen képet/videót bármelyik gyerekről, akkor feljelent, mert én ne az ő lányával, meg fiával akarjak nagyobb követőtábort magamnak, és hogy jogi útra tereli majd az ügyet, ha kell az utolsó forintját is ügyvédre költi...
Mindenre irigy, rám, arra amim/amink van, ahová megyünk, hogy éppen mit csinálunk a szabadidőnkben, vagy hogy a gyerekekkel hová megyünk, miket csinálunk. Amíg csak nekünk dumált, nem érdekelt, de mostmár a gyerekek fejét is teletömné a hülyeségekkel, undorító dolgokkal. Hogy mi őt tönkretettük, kisemmiztük, és hogy most a gyerekeire fáj a fogam, ezért szörnyű dolgokat mond nekik.
Aki volt már ilyen helyzetben, ott mi segített, mi hozott változást?
Persze, vihette volna más is. De másnak nem kellett, neki meg igen.
Annak is oka van, hogy miért lesz valakiből szerető. Ismerek ilyen nőt (sajnos), akinek valahogy pont mindig véletlenül direkt egy család is ember kell. Legyártja az ideológiát hozzá, hogy nem tehet róla, igaz szerelem, csak boldog akar lenni, nem ő vétkezik, meg a szokásos klisék. Gyakorlatban ez mindig arról szól, hogy attól érzi magát jó nőnek, ha megküzd egy feleséggel, és el tudja venni a férjét. Amint megszerezte, ki is ábrándul belőle. Jöhet a következő.
A kérdező se különb. Kitúrja a feleségét és a két kicsi gyereket az otthonából is, fröcsög a gyűlölettől, és közben úgy akarja beállítani, hogy ő mennyivel jobb az ex feleségnél, igazi kis cukipofa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!