Bucibabuci kérdése:
Hol tudnám elani gyerekeim kinőtt ruháit?
Figyelt kérdés
Tudnátok olyan oldalt írni ahol nem kell fizetni az eladásért?
4 éves kislányom és 1 éves kisfiam kinőtt ruháit szeretném eladni, mert már nem fér el, rokonságbn nem várható kisgyerek, odaajándékozni nem szeretné, én sem kaptam senkitől, amit eladnék abból vennék a gyerekeknek újakat.
2010. júl. 8. 17:24
1/9 anonim 

válasza:

Bármelyik internetes piactéren. Nem írom le melyiken, mert az reklám lenne.
3/9 anonim 

válasza:

2 éves kislányra való ruháid is vannak még? 86-92-es méret engem érdekelne!
4/9 anonim 

válasza:

A kislány ruhák engem is érdekelnének!!!!!!!! Ha gondolod írj privit! Lefotózod a ruhákat, írsz egy árat és hátha meg tudunk egyezni!
5/9 anonim 

válasza:

zsibvasar.hu
licit.hu
expressz
egyéb apróhirdetéses oldalak
teszveszen sem kerül sokba az eladás, megéri -ha elkel
6/9 anonim 

válasza:

Szia! Nekem 15 hónapos a kislányom, írhatnál privátban :) Esetleg jó állapotú játékaid is vannak?
7/9 A kérdező kommentje:
Minden ruhája megvan, kibontok néhány zsákot és fotózok.
Megírom, hogy hová raktam fel a képeket, legkésőbb vasárnapig.
2010. júl. 8. 23:01
8/9 A kérdező kommentje:
A játékokat most a kisfiamnak szedegettem elő, azokat nem adom el, de szerintem mindet tönkrevágja, pl imádja, ahogy az autó kerekei szétgurulnak, amikor földhöz vágja:(
2010. júl. 8. 23:04
9/9 A kérdező kommentje:
www.keklovacska.hu
kiskopi néven
2010. júl. 10. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!