Hol adhatnám el a gyerekeim kinőtt ruháit?
Figyelt kérdés
Igazából szoktam teszveszelni, de pl felraktam egy body csomagot, (22db), és 2 licitáló volt rá 110ft-ért!Hát persze hogy ennyiért nem adnám oda!Teli márkás bodyval.(prince oliver, disney stb)
Valami már hirdetőoldal?
2010. nov. 13. 09:47
1/8 anonim 

válasza:

Jó a teszvesz meg a vatera, csak ne 1 Ft-ért rakd fel. Hanem amennyiért el szeretnéd adni. Én is vettem már ott body csomagot 1000 Ft-ért is, mert nagyon szépek voltak.
2/8 anonim 

válasza:

Akkor nem adtál meg kikiáltási árat. Nem tudom lehet-e módosítani,de próbáld meg.
3/8 anonim 

válasza:

babaszoba.hu ott a fórumon is hirdetheted. Meg érdemes utána nézni, van-e bababörze a környéken. Az én lányomnak Írországból vannak márkás cuccai, gyönyörűek, egy csomó nem is volt rajta, mert amikor méretben jó lett volna, akkor az időjárásnak pont nem felelt meg. Én is a tavaszi bababörzére várok, hogy eladhassam, mert ott élőben is látják, mennyire megkímélt vagy valóban sosem hordott.
4/8 anonim 

válasza:

Én vaterán adom el a ruhákat. De mindég fix árra teszem fel, nem licitálósra. Kiszámolom, hogy mennyit akarok érte kapni, plusz a jutalék.
5/8 anonim 

válasza:

Csak egy tipp. Ne nagy csomagokat csinálj, sztem 22 body sok, inkább 5-6 db legyen egy csomagban, és ne 1 Ft-ról indítsd vagy pedig adj meg minimálárat.
6/8 anonim 

válasza:

4.vagyok.Ha gondolod megnézheted, hogy mennyiért és hogy tettem fel a ruhákat. Már kelt is el belőlük, viszik és érdeklődnek utánuk. andorkis76 név alatt keresd a termékeket.
7/8 anonim 

válasza:

Szia!
Jofogas,babaszoba,tesz-vesz.
Ezek szerintem elég jó oldalak.
1 ft-ról semmi féle képpen ne indítsd el,mert már volt,hogy én is ráfáztam a Tesz-veszen nem is egyszer!
Ha indítod minimálárat is jelölj!
8/8 A kérdező kommentje:
Igen 1ft ról indítottam, de minimál árral!Én is sokat teszveszelek, vaterázok, sok mindent adtam már el ott, de ruhát még nem és úgy látom nem nagyon megy el , csak apró pénzért!Azért meg kár feltenni!
Köszi mindenkinek, a többi oldalt is megnézem amit írtatok!Köszi!
2010. nov. 13. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!