13/18 anonim válasza:
Bocsánat, nem tudtam:) (Általában a fiú nevek szoktak ó-ra végződni, de persze mindig vannak kivételek. Most bele találtam...)
De akkor lehetne párban. Ha lány, Dió, ha fiú, Dijó. Na, mit szólsz?:D
14/18 anonim válasza:
Így semmiképpen, Tea névként igen, ha illik a vezetéknévhez. Nyilván ég Szabó mellé nem adnám.
15/18 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, bocs. Parasztos, mint a Beja.
Azért az is érdekelne, milyen alapon döntötték el, hogy a dió fiú vagy lány, de én már nem lepődök meg semmin.
16/18 Laylah válasza:
A Dió a lány, a Mogyoró a fiú... XD
17/18 anonim válasza:
akkor, gondolom, a Répa is fiú :D
18/18 anonim válasza:
Magyarban anyakönyvezhető? Magyar gyereknek nem adnám. Tea név az van, azt se adnám, mivel az italra asszociálnék.
Külföldi név ez? Ha egy külföldinek ez a neve, akkor valószínűleg nem is pont így ejtik. Lehet, hogy téjá vagy valami hasonló a kiejtése.
Nekem nem tetszik sehogysem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!