Tudtok mondani szép, még sem olyan gyakori fiú neveket?
Pont a Félixet akartam volna javasolni. :)
Leó, Szilárd, Szilveszter, Bulcsú, Dénes, Fábián, szerintem ezek jók hozzá. Nekem a Zénó is tetszik, de a Bíró Zénó inkább vicces. :D
Csak azt tudom mondani ami felénk az oviban kevés van: Csaba, Zoárd,Attila. Ádám....
Mondjuk Levente is csak a fiam van pedig nagyon gyakori.
Rengeteg Noel, Noé, Benet, Bence, Félix, Gergő, László van...
Ha a 2 éves kislányt Henriettának hívják(ami gyönyörű amúgy) én nem adnám a Henriket, annyira nem tűnik kreatívnak, nekem az ilyen nevű testvérpárosokról az jut eszembe, hogy a szülő a nagyobbikat akarta "koppintani"
A Félix nagyon tetszik nekem is, és mostanában ritka is, itt nálunk egy kisfiút se hívnak így
Nekem a Balázs ugrott be hirtelen a vezetéknevetek mellé
Listás volt nálunk még a Gellért, Simon is
Végül mi kisfiunk Sebestyén lett. :)
Itt a statisztika:
Válassz olyat a hivatalos listából - ami meg itt van: [link] - ami nincs rajta vagy a végén szerepel.
A szép pedig annyira az egyéni ízlésen múlik :)
Nekem a Félix, "fél X", a Henrik pedig a nyolcadik. De megakadt a szemem rajta, hogy jól menne a vezetéknévhez a statisztika vége felé kullogó Bertalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!