Kisfiúnak tudtok mondani különleges és szép neveket?
Mi a szép és mi a különleges? Nekem pl. tetszik az András név, különlegesnek tartom mondjuk a Botifárt.
De mint sokszor elmondták már, függ a vezetéknévtől.
Viszont szerintem már annyian akarnak különleges nevet adni a gyermeküknek, hogy az már nem különleges lesz, hanem szimplán gáz.
Íme a 2019. 01 01-től anyakönyvezhető nevek:
Különleges alatt a ritkára gondolsz? Vagy neked mi számít különlegesnek? Tényleg nehéz így ajánlani, mert simán lehet, hogy ami nekem ritka és érdekes név, az a te környezetedben nem számít annak, és fordítva. Meg hát az is elég relatív, hogy mi szép...
Nekem pl. különleges (mert ritka), de szép név a Pongrác, az Ábrahám, a Trisztán, a Félix, de azért nem biztos, hogy ezeket adnám a gyerekeimnek (volt, amelyiket szerettem volna, de más lett a közös megegyezés a férjemmel).
Könnyebb lenne, ha írnál 1-2 példát, mert akkor már lehetne tudni, hogym ilyen stílusú nevekre gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!