Hogyan legyek újra "szép"?
Plasztikai sebész?
A kialvatlanságon 2 dolog segit... Az egyik a smink, amit ugye nem akarsz, a másik az alvás. Esetleg egy éjjel vagy egy hétvégét mamázik a picur, addig te pihensz.
Én a krémekben nem hiszek amugy...
Csoda.
Most őszintén, ha sminkelni nem akarsz, mit vársz? A bőröd nem lesz újra fiatalos, rugalmas és kipihent, ha nem alszol eleget... Tehetsz érte, persze, de ugyanolyan úgysem lesz.
Amik nekem beváltak:
-normális esti bőrápolási rutin, tehát nem "éppen amit találok a szekrényben, az arcomra kenem"
-szemránckrém napi szintű használata (Estée Lauder nálam a kedvenc, de mindenkinek más, ugye)
-megfelelő hidratáltság, napi 2 liter víz minimum
-nem csak én keltem a gyerekhez, hanem az apja is, megosztottuk a dolgot
Éjszaka mennyit alszol?
Ami nekem bevált annó:
Nappal amíg aludt én is aludtam vagy pihentem. ( korábban en is mindent akartam egyszerre és bizony nagyon kimerített, így rájöttem h ez is igenis fontos )
Megfelelő étrend, sok zöldség gyümölcs es folyadék ( nekem a cékla, répa, alma, narancs facsart lé jött be ízre és hatásra is)
Friss levegőn intenzív séta ez a gyereknek is jót tesz.
Bőrtipusodnak megfelelő bőrápolás, thermal víz spray+ hyaluronsavas hidratáló
Smink: estee lauder bb krém , korrektor, szempillantás spirál voalá máris jobb az összkép.
Nyugi ha újra ki alszod magad újra jobban érzed magad ,nyugi és pihihenj ,stressz ės a ki alvatlansåg őrségit tėnyleg .
Ėn nekem nagyobb gyerekeim vanak jår viszont munkåm ės a kolėgåim elėg sok stressz ėr így ėn is gyorsabban öregszem ,most hogy egy betegsėg miatt itthon vagyok eltüntek a råncok ,ės kicsit nyugodtabb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!