Apák napát ünneplitek? Ha igen hogy?
Mi is tartjuk. Nekem már nagyobbacska gyerekeim is vannak, és határozottan igénylik, hogy ne csak anyák napja, hanem apák napja is legyen.
Hasonlóan ünnepeljük. Tavaly egy vicces pólót kapott, előtte bögrét, szokott kapni mellé egy csokit, vagy bonbont. Valami kis jelképeset, amiből tudja, hogy gondoltunk rá. Idén kaparós sorsjegyből csinálunk neki "virágcsokrot". Heti egyet, max kettőt szokott venni. Ő nem iszik, nem dohányzik, sör, bor és öngyújtó kiesett. Ennek szerintem örülni fog. Hónapok óta gyűjtögetjük neki a kaparósokat, már van vagy 20 db.
Igen jelképes kis aprósággal vagy épp amire szüksége van.
Vadászik így egy vadász nyakkendőt csináltattunk neki, a gyerekek rajzoltak ragasztottak. Szerintem egy hétig csillámporban ragyogunk :D
Tavaly a gyerekekkel sütit sütöttünk
Szerintem azokban a családokban, ahol a férj kiveszi a részét a gyerek/gyerekek körüli és a háztartási tennivalókból, ahol nem csak a "fürdetésre hazaér" apa van, ott nem kérdés, hogy van-e apák napja. A gyerekek készülnek anyák napjára, a férjem ajándékot hoz, miért ne tennénk ezt meg az ő napján is?
Rajzot kap a gyerekektől, tőlem pedig ajándékot, és ugyanúgy étteremben eszünk, mint anyák napján.
Ez is egy olyan erőltetett hülyeség, mint a Valentin-nap. Semmi értelme, csak egy újabb marketingfogás.
Az anyák napja nekünk arról szólt, hogy kimentünk a kertbe, szedtünk orgonát és énekléssel esetleg reggelivel keltettük fel anyukánkat. Mind a mai napig szedett orgonát kap anyám, nem veszünk limlomokat, mert nem ettől ünnep.
Ellenben nem sértődnék meg azon sem, ha nem kapnék Anyák Napjára és nincs kinyalva egész nao sem a popóm. A párom egyenesen f...ságnak tartja az apák napját, neki bőven elég öröm, hogy vele vagyunk minden nap, várjuk, ha hazaér akár egy kávéval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!