Gyerektartás vissza menőleg mennyi időre kérhetem?
Figyelt kérdés
Terhessen szét mentünk
Nincs a nevén a gyerek nem voltunk hàzadok
Biroság visdza menőleg mennyi időre adja a gyerektartást ? Kérhetem egyne az összeget?
A gyámhatoságnál probàlkoztam ott vissza utasitotta az apasàgot igy a biroságra mentem tovább
#gyerektartás #birosán
2019. máj. 29. 15:33
2/17 A kérdező kommentje:
Még nincs
DNS meg volt elvileg 2 hét mulva eredmény
Én biztos vagyok benne hogy öaz apja
2019. máj. 29. 15:46
3/17 anonim válasza:
Ha kiderül hogy o az apa akkor hat hónapra visszamenőleg követelhető majd a gyerektartás.
4/17 anonim válasza:
Jogász vagyok. Az utolsó helyesen válaszolt, hiába pontozták le.
6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm
Valaki az mondja zhónap valaki meg vissza menöleg a születésig
Az ügyvédem azt hogy amikor a gyámügyes papirt be adtam akkor volt 6 hetes a kics
2019. máj. 29. 16:11
7/17 anonim válasza:
Próbáld újra, mert ez nem magyarul van.
8/17 anonim válasza:
Ha most 6 hetes a kicsi, akkor hova visszamenőleg akarod? A múlt hónapra legfeljebb.
9/17 A kérdező kommentje:
Amikot a gyámügyön volt 6 hetes volt a gyerekem
Most 14 hónapos múlt
Annyi a kérdésem ha meg van a dns meg hogy elísmeri az apaságot akkor vissza menöleg mennyi időre kaphatom gyerektartást
2019. máj. 29. 16:36
10/17 anonim válasza:
Szerintem az volt a kérdése, hogy mikortól számítják visszamenőleg 6 hónapot, onnan, hogy beadta a kérelmet, vagy onnan, hogy elbíráják.. csak nem sikerült ezt kifejeznie....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!