Tetszik, de ha már Hella, akkor inkább az Ella kicsit jobban :)
2019. máj. 27. 16:10
12/20 anonim válasza:
Hella nevet még nem hallottam senkinél,de tetszik. Nekem Ella is kedvenc név.
2019. máj. 27. 16:30
13/20 anonim válasza:
A skandináv mitológiában Hél(Hella) az a lény, aki az azonos nevű birodalma (Helheim vagy Hél) felett uralkodik. A ravasz Loki isten és Angrboda óriásasszony lánya. Két testvére van: egyikük Fenrir farkas, aki az istenek alkonyakor, a Ragnarökkor elpusztítja Odint. Másik testvére Jörmungand kígyó, akivel Thor végez. Hél jelképezi a skandináv alvilágot, ahová a holtaknak az a része jut, akik nem csatában, hanem betegségben vagy öregségben hunytak el. A holtak birodalmának úrnője félig élő, félig holt volt, egyes források szerint fél arca, míg mások szerint a lábai voltak holtak.
2019. máj. 27. 16:55
14/20 A kérdező kommentje:
Gyonyoru cica a Hella ❤️
Angolul is es nemetul is tudok, de egyaltalan nem erdekel egy szotoredek jelentese a nevbol, az en nevembol kb 2-3 ilyen kiolvashato...
2019. máj. 27. 17:33
15/20 anonim válasza:
10es, továbbra is: és?
Én is angol nyelvterületen Elek, ennyi erővel csomó névből ki lehet olvasni valamit, valamilyen nyelven.
A Sandra-ban benne van a homok angolul, a Williamben a will, mint lesz és akarat, a Catherineben a cat, stb
2019. máj. 27. 18:02
16/20 anonim válasza:
A kislányomat így hívják, nekünk tetszik. Úgy sem tudsz olyan nevet adni, ami mindenkinek bejön.
2019. máj. 27. 18:18
17/20 anonim válasza:
Előző olvasd már el , mit kérdezett a kérdező!
Nekünk tetszik ez a név ? Engedelmeddel legyen már szabad véleménynyilvánításom, azt írtam nekem NEM tetszik! Mert a pokolra asszociálok, ennyi ! Nem tudom most miért kell itt okoskodni a Catheriennel. Írd le is a véleményed mint ahogy leírtam én is.
2019. máj. 27. 18:19
18/20 anonim válasza:
15-osnek szolt
2019. máj. 27. 18:20
19/20 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Angol szó jut eszembe, a hella vagyis extrémen/nagyon. Akárhányszor látom az jut eszembe, hogy "hella cool" és olyan idétlennek érzem.
2019. máj. 27. 18:32
20/20 anonim válasza:
Ismerek vkit, akit így hívnak, de sosem tetszett ez a név. Vagy a "hello" szó jut róla eszembe, vagy az angol "hell" szó, ami poklot jelent, mint ahogy előttem is írta vki. Nem túl előnyös név, én legalábbis nem adnám a gyerekemnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!