Ma Hella nevnap van. Hogy tetszik nektek ez a nev?
Figyelt kérdés
Engem most nagyon, szerintem eloszor hallom es megfogott, sajnos, nem megy a vezeteknevhez...
Nektek tetszik ez a nev?
2019. máj. 27. 15:01
1/20 anonim válasza:
Nem tetszik, de leginkább azért, mert ismertem egy hellát, aki nem volt szimpatikus.
2/20 anonim válasza:
Hell - pokol angolul
( jo ha tudod )
4/20 anonim válasza:
Kettes, és? Németül meg világosat jelent.
5/20 anonim válasza:
A hangzása nagyon tetszik, én kb. 15 éve ismertem egy Hellát. Amiatt nem volt a kosárban soha, mert a pokol jut eszembe róla (Hell)
7/20 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Olyan, mintha fáznék és úgy mondanám ki az Ella-t
9/20 anonim válasza:
Szép cica!! :)
Nekem nem tudom... Kellemes a hangzása, de olyan befejezetlennek tűnik. Én nem adnám.
10/20 anonim válasza:
4- es, nem neveznem el pokolnak a gyerekem. Bar en angol nyelvteruleten elek, otthon gondolom a fele lakossag nem ismeri a szot, vegulis mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!