Szülés után mikor mehetek leghamarabb dolgozni (takarítás)?
Anglia
2 hét ami fizetett. Majd utána van 50 hét amit ki lehet venni úgy, hogy nem fizetett és egy éven belül, tehát nem muszáj közvetlenül szülést követően, illetve ezt az apa is kiveheti vagy fél lehet osztani a két szülő közt. Rendes legális munka. Tehát 2 hét ami után vissza lehet menni. Nem arról van szó, hogy köteleznek, hanem miven kevés óra és nem megterhelő így inkább amikor tehetem elmegyek és megkeresem azt a pénzt.
Kérdező, Angliában élek 15 éve, itt is szültem, egyáltalán nem igaz amit írsz.
Kilenc hónap fizetett szülési szabadság van, majd három hónap fizetetlen , amíg fenntartják a munkahelyed.
Kérdező ha nem akarsz egy jó kis méhsüllyedést, akkor legalább a kötelező hat hetet várd ki.
Amúgy nekem elég bizarr, hogy valaki szívesen megy el az újszülöttje mellől dolgozni, fél hónappal szülés után. Nekem biztos nem lett volna se kedvem, se erőm hozzá. Örültem, hogy két fülem van, és nem vagyok szatyor.
Az én helyzetem speciális.
Diák vagyok és nem rég óta dolgozom, NI-t nem fizetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!