Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki gyereket vállal, miért...

Aki gyereket vállal, miért nem képes önállóan gondolkodni és a párjával egyetértésben nevet választani a gyereknek ahelyett, hogy ismeretlen emberektől vár ötletet?

Figyelt kérdés
2019. máj. 23. 08:45
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
51%
Nincs gyereked de itt válaszolgatsz a gyereknevelésben. Gratulálok. Te még sötétebb vagy, mint aki névválasztásra is képtelen.
2019. máj. 23. 10:02
 32/40 anonim ***** válasza:
62%

Tudod van olyan "gyerektelen" is, aki akar majd gyereket, és érdekli őket a téma...nahát. Örülök, hogy segíthettem :)

Amúgy jót röhögök rajtatok. Két hülye akinek nincs jobb dolga, mint egy random ismeretlent mocskolni, mert az nem áll be a sorba kötekedni boldog-boldogtalannal.

Anyám...vannak sorsok, na.

2019. máj. 23. 10:03
 33/40 anonim ***** válasza:
78%
Amúgy meg sötét az, aki megakarja mondani, ki mit olvashat. Tipikus agresszív ősmammer, aki nem tudja feldolgozni hogy egy totál gyerektelennek is lehet amúgy véleménye a gyereknevelésről, olvasgathat itt is.
2019. máj. 23. 10:05
 34/40 anonim ***** válasza:
83%

Mert a kérdések kiírója általában azt gondolja, hogy nem "szedik szét", és olyan válaszokat fog kapni, ami hasznos a számára.

Talán olyan nevet, amit megbeszél a későbbiekben a párjával és együtt eldöntik, hogy azt választják-e.

2019. máj. 23. 10:15
 35/40 anonim ***** válasza:
72%

Hát sziasztok,kedves/kedvetlen válaszolók!:) Én lennék akiről kiírta a kérdést a kedves kérdező!

Először is tisztázzuk ártatlan kérdést tettem fel és nyilván azért,mert nem tudtunk dönteni,hiába néztünk át minden lány nevet.Ő meg ismeretlenül arrogánsan válaszolt,hogy nézzem a neten..Nagyon érdekes,hogy több válaszoló is képes volt normálisan válaszolni a kérdésemre,egyedül Neked esett ez nehezedre.

Első gyermekemet várom,viszonylag sokáig is próbálkoztunk(durván 2 év)volt egy vetélésem,és urambocsá,hogy ilyen kis buzgó mócsing vagyok és kíváncsi voltam más ötleteire.Én is nagyon sértő dolgokat írtam(hormonok,tényleg elviselhetetlen vagyok a terhességem alatt) de azért úgy gondolom,hogy nem kellene ismeretlenül egyből leugatni az embert,és olyan dolgokat állítani,hogy nem fog menni a gyermeknevelés és stb. Aki pedig ehhez asszisztál, annak Gratulálok!

Akik viszont kedvesen válaszoltak,Nagyon szépen köszönöm Nekik.

Neked kérdező,minden jót kívánok. Legközelebb ne válaszolj,ha rossz a napod és csak sértő/bunkó/arrogáns választ tudsz írni!

:)

2019. máj. 23. 10:35
 36/40 anonim ***** válasza:
92%
Én nem értem, hogy ez miért probléma? Inkább írja ki ide és vegye észre magát az illető, hogy az adott név röhejes mint hogy tényleg azt a nevet adja szegény gyereknek. Azért mostanában már elég érdekes nevek vannak. Sőt, már én is írtam ki ide, hogy melyik név a szebb, mivel 4 név tetszett nagyon nekem is meg a páromnak is, nem tudtunk dönteni. Végül kihúztuk kalapból, és most csúnya neve van a gyereknek mert kalapból húztuk ki? Vagy emiatt felelőtlen szülők vagyunk? Nem hiszem, ugyanis olyan nevet kapott amit a legtöbben dicsérnek. :) Henrietta.
2019. máj. 23. 10:38
 37/40 A kérdező kommentje:

35!

Ez volt a kerdesed: "Szép lány neveket tudnátok nekem írni?"

Erre valaszoltam: "Kinek mi a szép? Hiába írom, hogy Leontina, ha neked az nem tetszik. Ott az utónévkönyv, vagy töltsd le az MTA noi nevek listáját és válassz onnan."

(Rendes válasz, ott van benne a név, ami szerintem szép, plusz hogy hol keresgelj)

Erre a te igen intelligens hozzaszolasod: "Kössz a semmit,csókoltatlak"

Te voltál agresszív. De mindegy, nem vagyunk értelmileg azonos szinten, úgysem fogod fel. További szép napot

2019. máj. 23. 10:58
 38/40 anonim ***** válasza:
61%
37: Áhh, te egyáltalán nem vagy agresszív, hogy egy ilyen ártatlan kérdés miatt rögtön önállóan gondolkodni képtelen embernek tartod azt, aki ilyet kérdez, sőt még egy kérdést is kiírsz róla :) Egyébként nagyon sok ilyen neves kérdés van. Írjál mindegyik kérdezőnek és ne egy valakire ugorj rá.
2019. máj. 23. 11:02
 39/40 anonim ***** válasza:
68%
Örülök,hogy feljebb érzed magad nálam! Nem csak arrogáns még egoista vagy,kész főnyeremény komolyan mondom. Mások is írnak ki hasonló kérdéseket,Neked pont engem kellett kifogni?
2019. máj. 23. 11:06
 40/40 anonim ***** válasza:
66%
Azta, a párotok mit szólna, ha megtudná, mivel töltitek az időt?? Ez már nevetséges!
2019. máj. 23. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!