Aki gyereket vállal, miért nem képes önállóan gondolkodni és a párjával egyetértésben nevet választani a gyereknek ahelyett, hogy ismeretlen emberektől vár ötletet?
Tudod van olyan "gyerektelen" is, aki akar majd gyereket, és érdekli őket a téma...nahát. Örülök, hogy segíthettem :)
Amúgy jót röhögök rajtatok. Két hülye akinek nincs jobb dolga, mint egy random ismeretlent mocskolni, mert az nem áll be a sorba kötekedni boldog-boldogtalannal.
Anyám...vannak sorsok, na.
Mert a kérdések kiírója általában azt gondolja, hogy nem "szedik szét", és olyan válaszokat fog kapni, ami hasznos a számára.
Talán olyan nevet, amit megbeszél a későbbiekben a párjával és együtt eldöntik, hogy azt választják-e.
Hát sziasztok,kedves/kedvetlen válaszolók!:) Én lennék akiről kiírta a kérdést a kedves kérdező!
Először is tisztázzuk ártatlan kérdést tettem fel és nyilván azért,mert nem tudtunk dönteni,hiába néztünk át minden lány nevet.Ő meg ismeretlenül arrogánsan válaszolt,hogy nézzem a neten..Nagyon érdekes,hogy több válaszoló is képes volt normálisan válaszolni a kérdésemre,egyedül Neked esett ez nehezedre.
Első gyermekemet várom,viszonylag sokáig is próbálkoztunk(durván 2 év)volt egy vetélésem,és urambocsá,hogy ilyen kis buzgó mócsing vagyok és kíváncsi voltam más ötleteire.Én is nagyon sértő dolgokat írtam(hormonok,tényleg elviselhetetlen vagyok a terhességem alatt) de azért úgy gondolom,hogy nem kellene ismeretlenül egyből leugatni az embert,és olyan dolgokat állítani,hogy nem fog menni a gyermeknevelés és stb. Aki pedig ehhez asszisztál, annak Gratulálok!
Akik viszont kedvesen válaszoltak,Nagyon szépen köszönöm Nekik.
Neked kérdező,minden jót kívánok. Legközelebb ne válaszolj,ha rossz a napod és csak sértő/bunkó/arrogáns választ tudsz írni!
:)
35!
Ez volt a kerdesed: "Szép lány neveket tudnátok nekem írni?"
Erre valaszoltam: "Kinek mi a szép? Hiába írom, hogy Leontina, ha neked az nem tetszik. Ott az utónévkönyv, vagy töltsd le az MTA noi nevek listáját és válassz onnan."
(Rendes válasz, ott van benne a név, ami szerintem szép, plusz hogy hol keresgelj)
Erre a te igen intelligens hozzaszolasod: "Kössz a semmit,csókoltatlak"
Te voltál agresszív. De mindegy, nem vagyunk értelmileg azonos szinten, úgysem fogod fel. További szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!