Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki gyereket vállal, miért...

Aki gyereket vállal, miért nem képes önállóan gondolkodni és a párjával egyetértésben nevet választani a gyereknek ahelyett, hogy ismeretlen emberektől vár ötletet?

Figyelt kérdés
2019. máj. 23. 08:45
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
55%

Akik nekiestek a kérdezőnek, azok meg nyilván az önállótlanok akik azt is itt kerdezik meg hogy jobbról balra vagy balra jobbra érdemes elkezdeni a babaruha hajtogatást, különben nem zavarná őket a kérdező.

Amúgy tenyleg piszok szomorú hogy itt szembesül az ember azzal, milyen sok önállótlan, sőt ostoba nő nevel gyereket. És csodálkozunk hogy a mai gyerekek milyen neveletlenek meg butulnak el egyre...holott nem ők tehetnek róla de olyan anyjuk van aki elnevezni/megetetni/ruhazni sem képes saját magától.

Mondjátok már meg, ez nem szomorú valahol? :(

2019. máj. 23. 09:54
 22/40 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó. Nagyon szomorú. De sajnos a gyerekvállalás nincs semmi feltételhez kötve, bárki szülhet.....
2019. máj. 23. 09:55
 23/40 anonim ***** válasza:
51%

"Semmi baj az életemmel. Most épp ráérek, így itt tiltom az időmet"

Aha, szóval ha te épp ráérsz, egy olyan oldalon töltöd az idődet ami felcsesz agyilag, és tombolva írsz ki kérdésekről, kérdéseket. Jólvan.

"Amúgy a magadé rendben van? Csak mert te is itt lógsz és épp nekem válaszolsz"

Miért ne lenne? Nem nekem van bajom az oldallal, meg a kérdésekkel, amiket "nagy duzzogva" elolvasok mert nincs jobb, értelmesebb ötletem...OMG

2019. máj. 23. 09:56
 24/40 anonim ***** válasza:
36%
Látod kérdező, aki meg magára ismer még annak áll feljebb. Ez ilyen :)
2019. máj. 23. 09:57
 25/40 anonim ***** válasza:
48%
67% bakker olyan vagy mint egy óvodás 😂😂😂😂
2019. máj. 23. 09:57
 26/40 anonim ***** válasza:
41%

Drága 24, neked épp ezzel a kérdéssel van bajod és megis itt vagy ebben a kérdésben még mindig.

Mekkora öngól :)

2019. máj. 23. 09:58
 27/40 A kérdező kommentje:

24!

A tombolás kicsit másképp néz ki. Mellesleg nem az oldallal volt bajom, hanem egy adott típusú kérdéssel. De amúgy te miert vagy itt "nálam", ha nem tetszik a kérdésem?

2019. máj. 23. 10:00
 28/40 anonim ***** válasza:
48%
Na ez a másik kedvenc. Amikor a gyerektelen cseszi az idejét a gyereknevelés topikban.....az agyament.
2019. máj. 23. 10:01
 29/40 anonim ***** válasza:
85%
Nem értem erre minek kell külön kérdést írni és ez téged miért zavar? Nekem pl. úgy tetszett meg egy név, hogy véletlenül hallottam valahol, korábban eszembe sem jutott. Ettől még nem hiszem, hogy alkalmatlanok szülőnek, mert véleményt kérnek. Lehet szimplán csak kíváncsiak.
2019. máj. 23. 10:01
 30/40 anonim ***** válasza:
62%

De hát a kérdező is itt kérdez, nem valami húú de fontos vagy tudományos témakörben??? :D Akkor ő nem önállótlan?

És más unatkozó, akár kismama, akár nem, miért ne írhatna ki csak úgy egy kérdést, anélkül, hogy ebből már rögtön arra kéne következtetni, hogy ő mennyire önálló és mennyire nem?

2019. máj. 23. 10:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!