Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki gyereket vállal, miért...

Aki gyereket vállal, miért nem képes önállóan gondolkodni és a párjával egyetértésben nevet választani a gyereknek ahelyett, hogy ismeretlen emberektől vár ötletet?

Figyelt kérdés
2019. máj. 23. 08:45
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
72%

Akkor ennyi erőből semmilyen kérdést nem lehetne feltenni itt. Vagy csak 18 aluliak kérdezhessenek? Vagy csak gyermektelenek? :D

Azért mert valakit érdekel, hogy másoknak milyen nevek tetszenek, még nem azt jelenti, hogy nem tudna maga választani.

Gondolom, te vagy az egyik agresszív válaszoló az előbbi neves kérdésnél.

Én is kérdezhetném, hogy miért okoz örömet valakinek másokat kioktatni? Ha idegesít, akkor ne olvasd a gyerekvállalás topicot.

2019. máj. 23. 09:36
 12/40 anonim ***** válasza:
60%

A mai anyukák nagyrésze pokoli önállótlan. Szemezgetés az utóbbi hetek/hónapok VALÓS citromdíjas kerdéseiből:

- Macis oviszsák szerintetek tetszene a lányomnak?

- Mekkora oviszsakotok van, lemérnétek nekem?

- Hamarosan szülök, milyen kajákat kérjek anyukámtól hogy behozzon? (bárki bármit írt, rávágta hogy azt nem szereti. A sok unatkozó meg képes volt kajákat sorolni!)

- 3. babát várom, mikor mossam ki a ruháit? (2 gyerek után sem tudja..)

- Mit vegyek a fiamnak? (így, nulla infó nélkül ráadásul, azt se írta hogy 2 éves vagy 11)

- Hogy kell gondozni egy kétévest a Balatonon?

- 4 évesemmel Balcsira megyek. Mit pakoljak neki?

- Hogy vezessem be a sajtot és milyen fajtát?

- Ha már darabosat kóstoltatok, adhatok neki még pépeset? (nembammeg, innentől tilos....)

Csoda hogy ezek a gyerekek életben maradnak ilyen fogalmatlan anyák mellett.

2019. máj. 23. 09:45
 13/40 A kérdező kommentje:
Hhocsi, nem én voltam agresszív, hanem a kérdező. Az enyém volt az első válasz. Ott volt benne egy név, ezt kérte, de nyilvánvalóan ne, tetszett neki, amivel semmi gond, hiszen a szépség, mint minden értelmes ember tudja, relatív. Oda írtam, hogy hol keressen neveket. Ő reagált bunkon, én csak választ adtam a kérdésére.
2019. máj. 23. 09:46
 14/40 anonim ***** válasza:
51%

Te vagy akit itt kimoderáltak, ugye?

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak..

Hallod, nem tudom mi a bajod, amiért ennyire agresszív vagy, de irtó gáz. Mit érdekel téged, hogy ő kitől mit kérdez? Ha ilyen dühkitörést okoz ez neked, javaslom ne is olvasgass itt, mert azzal az erővel miért kell itt bármit megkérdezni, miért nem beszéli meg házastárssal, barátnővel, orvossal.

2019. máj. 23. 09:47
 15/40 anonim ***** válasza:
60%
Ha nem lennél agresszív, akkor eszedbe sem jutott volna erről még egy kérdést is kiírni :D
2019. máj. 23. 09:48
 16/40 anonim ***** válasza:
73%

12. vagyok, kihagytam a kedvencemet amit napi szinten kiír valamelyik Einstein:

- 2 nappal mensi előtt negatív. Valaki tapasztalat?

(őszintén, ezek milyen "tapasztalatot" várnak??? Valaki terhes lett, valaki meg nem. Miből akarnak következtetést levonni?)

2019. máj. 23. 09:49
 17/40 anonim ***** válasza:
55%
Ritka unalmas, és nyomorult lehet az életed, ha ilyen szinten pörögsz ezen. Még mindig.
2019. máj. 23. 09:50
 18/40 anonim ***** válasza:
55%
Örülök, hogy ezáltal megvan a napod fénypontja :D
2019. máj. 23. 09:53
 19/40 A kérdező kommentje:

15!

Nem agresszív vagyok, hane, kíváncsi, de ezek szerint csak bugyuta, aki ilyen kinek mi tetszik kérdést képes kiírni. Bár az egyik itt kommentelő álltál leirt kérdések se semmik....

17!

Semmi baj az életemmel. Most épp ráérek, így itt tiltom az időmet. Amúgy a magadé rendben van? Csak mert te is itt lógsz és épp nekem válaszolsz

2019. máj. 23. 09:53
 20/40 A kérdező kommentje:

19!

Az életem fenypontjatol ez messze van. A tiedtől ezek szerint nem, hiszen mindenki magából indul ki

2019. máj. 23. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!