Táppénz felülvizsgálat: Hétvégén ellenőrizhetik, hogy itthon vagyok-e?
Mielőtt még megköveznétek a sztori a következő: Gyesen vagyok a kislányommal+ 9es kóddal táppénzen (orvosilag is indokolt, de feküdnöm nem kell). Ma voltam az első táppénzes papíromért és az aszisztens fél mondattal megemlítette, hogy épp most kereste a kartonom, mert felülvizsgálat lesz, siettem, így abban a pillanatban nem is igazán jutott el az agyamig, mit is mondott, de aztán csak befészkelte magát a gondolat a fejembe, hogy vajon a munkahelyem "rámküld valakit"(nem volt ak elragadtatva, mikor bejelentettem, hogy újra babát várok és táppénzre megyek)
A táppénzes papíron a kijárási idő 9-11, amit, akinek van 2 éves gyereke tudja, hogy nem nehéz betartani, legalábbis én szinte 0-24/7 itthon vagyok, holnapra viszont azt terveztük, hogy elmegyünk egy gyereknapszerű rendezvényre, tőlünk kb. fél órányi autóút. Viszont egész nap azon kattogok, hogy lemondjuk-e (a kislányom biztos szomorú lenne, ígysem tudunk olyan felhőtlenül játszani mióta babát várok) vagy elmehetünk,mert hétvégén nem fogak csengetni ilyen ügyben. Tudom van, aki nyaral meg jön-megy 9es táppénz alatt, de én nem vagyok ilyen bátor...
Bocsi, hogy hosszú lett, és köszön a válaszokat.
Ne kattogj rajta..
Menjetek.
Ha mégis jön valaki, akkor megmondod, hogy ki vokt kapcsolva a csengő, mert aludt a gyerek.
Vagy a mamánál voltatok, ( 9 hónapig mindenki tudja, hogy nem kell 4 fal közt lenni..) ha mégis kötözködnek.. Azért voltatok a mamánál, hogy biztosítva legyen a pihenés...
Másrészt én sosem a bejelentett lakcímemen laktam.. Vicces lett volna, ha odamegy az ellenőr...200 km-rel arrébb
Tehát vannak az elméletek, és vannak ésszerű kibúvók
Nem én voltam
De leírta, hogy okkal és nem csak kamuból van táppénzen..gondolom emiatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!