Gyermek hajszárítót kifejezetten halkat nem tud esetleg valaki hol lehet beszerezni itthon?
Figyelt kérdés
találtam egy spongyabob gyerek hajszárítót de azt írják rá hogy nagyon hangos, és nálunk pont ez a gond, hogy a kislányunk nagyon fél a hajszárító zajától. Külföldön van a chiocco-nak baba hajszárítója, de az elérhetetlen áron van, ha megrendelem a szállítás miatt. Értetlenek kedvéréért már most leírom, hogy a gyerek nagy hajú, és igen KELL hajat szárítani.2018. nov. 8. 16:25
1/6 anonim válasza:
De minek gyermek hajszárító?
Úgyis te szárítod a haját, nem?
A legtöbb modellnél leírják a decibelt.
2/6 anonim válasza:
Nem tudok érdemben hozzaszolni de egyes válaszoló.. Úristen. Máskor maradj már csendben.
4/6 anonim válasza:
Az elsô arra utal, hogy felnőtt hajszárító is lehet nagyon halk
A decibel megmondja
Az alapján érdemes keresni
Viszont a kisállatszőr szárítókat is megnézném
Azok halkak
5/6 anonim válasza:
4, na végre!
Igen, arra utaltam volna, hogy minek korlátozza "gyermek hajszárítóra" a keresést, amikor az összes terméket szűrve hamarabb talál csendeset, mert a gyerek termék max. a dizájn miatt gyerek. Főleg ilyen spongyabob kategóriában.
65 dB alatt már csendesnek számít egy hajszárító.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem nagyon láttam még olyan oldalt, ahol lehet decibelre szűrni, a teljesítményt lehet csak szűrni, de azzal meg nem megyek semmire...hogy hány wattos, mert az nincs összefüggésben a zajszinttel. Ha tudtok olyan oldalt ahol konkrétan szűrhető a zajszint, azt nagyon megköszönöm.
2018. nov. 10. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!