Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a nevekről; melyik az, amit adnátok is: Cecília, Inez, Jácinta, Jadviga, Jelena, Leona, Miléna, Minna, Szira?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 28. 21:48
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
58%

A Cecílián és a Jácintán kívül mind borzasztóan erőltetett külföldies. Az első gondolatom az, hogy miért nem lehet ezeknek a magyar megfelelőit adni, mikor azok is szépek? Inez - Ágnes, Jadviga - Hedvig, Jelena - Helena/Heléna vagy Ilona, Minna helyett mondjuk Hermina.

Egyiket sem adnám, ha muszáj lenne, akkor Cecília, de az sem tetszik, sok benne a C.

2019. máj. 1. 09:36
 22/31 anonim ***** válasza:
Cecîlia ès az Inez szèp ès különleges mindkettő😊 Èn adnám őket😊
2019. máj. 9. 19:03
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Én ezek közül csak a Leonat
2019. máj. 9. 20:45
 24/31 anonim ***** válasza:
Szerintem vezetéknév ismerete nélkül eléggé mellé lehet lőni, mert önmagában pl nekem a Cecília, az Inez és a Leona is tetszik, de mondjuk mást választanék a Kerékgyártó vezetéknévhez, a Tóthoz, vagy a Szirteshez is.
2019. máj. 9. 21:38
 25/31 anonim ***** válasza:
Inez tetszik, a többi számomra vállalhatatlan.
2019. máj. 10. 06:24
 26/31 anonim ***** válasza:
A Jácinta, a Jadviga, a Jelena és a Minna hangzása nekem nem tetszik. A többit kb egyformán jónak gondolom. A mi gyerekeinknek is ritka neve van/lesz, és diplomás, több szakterületen vegzettseggel rendelkező házaspár vagyunk, nem segélyből élünk... Kérdező szerintem jobb, ha úgy nezelodsz, hogy az adott névre rákeresel, általában van róluk régi kérdés (régen kulturáltabb válaszokat adtak itt az emberek), sok név esetében becézés is van, így jobban tudod izlelgetni, és ki tudsz zárni a listáról, vagy megerzed hogy jobban húz a szíved egy idő után valamelyikhez. :) szerintem egyébként mindegyik vállalható név.
2019. máj. 10. 08:30
 27/31 anonim ***** válasza:
Talán a Cecília amit adnék. Viszont a Jelena helyett a Heléna az szerintem egy nagyon szép név.
2019. máj. 10. 10:28
 28/31 anonim ***** válasza:
Milénát adnám.
2019. jún. 29. 15:36
 29/31 anonim ***** válasza:
Cecília, Inez, Miléna, Leona
2020. aug. 10. 08:01
 30/31 anonim válasza:
Engem Ineznek hívnak és sokan mondták, hogy szép nevem van (köszönöm annak is, aki itt megdicsérte :) de én sokáig nem voltam vele teljesen kibékülve, mert nem tudták megjegyezni az emberek, Ivettnek vagy Izának hívtak vagy csak simán a vezetéknevemem (ami szintén adható keresztnévként). Viszont úgy hozta az élet, hogy spanyolos közegbe kerültem és az hozott változást a véleményemet illetően, mert többé nem okozott problémát a nevem. Most felnőttként pedig már szeretem és mosolygok rajta, ha esetleg félreértés történik.
2021. jan. 18. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!