Mi a véleményetek ezekről a nevekről; melyik az, amit adnátok is: Cecília, Inez, Jácinta, Jadviga, Jelena, Leona, Miléna, Minna, Szira?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 28. 21:48
1/31 anonim válasza:
Szira nagyon tetszik, de van ami jobban úgyhogy adni azt sem adnám
3/31 anonim válasza:
Szerintem mindegyik gagyi, de ha neked ez tetszik ne állítson meg semmi
6/31 anonim válasza:
Nekem az ilyen nevekről mindig tanulatlan, bunkó emberek gyerekei jutnak eszembe.
Legalábbis 13 éves tanári pályafutásom alatt értelmiségi szülő gyerekeinek mindig normális nevük volt, ellenben Lakatos, Orsós, és hasonló nevekhez társitották előszeretettel a fentihez hasonló neveket.
9/31 A kérdező kommentje:
6-os, kicsit mellélőttél, én építészmérnök vagyok, a férjem informatikus. Pedagógusként remélem nem az előítéletet ülteted el a gyerekekben...
2019. ápr. 28. 23:04
10/31 anonim válasza:
Hát , valamivel ki kell tűnni…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!