Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a nevekről; melyik az, amit adnátok is: Cecília, Inez, Jácinta, Jadviga, Jelena, Leona, Miléna, Minna, Szira?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 28. 21:48
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
75%

Cecília nem tetszik

Inez nagyon tetszik

Jácinta is nagyon tetszik

Jadviga érdekes, de inkább nem adnám

Jelena, ez nekem amúgy picit Justin és Selena közös neve:D, meg az, hogy ő maga 'A Jelen';tehát ő nem múlt idő, nem egy elavult valami; hát, nemtom, én ezt inkább nem adnám, viszont a Szelina név nagyon tetszik, így, magyarosan is.

Leona nagyon tetszik

Miléna nagyon tetszik

Minna nekem kicsit becenévhatású, úgyhogy nem adnám, de adnék helyette: Miriam, Mirella, Kamilla

Szira -ez túl fura, nem is igazán tűnik névnek. Ez inkább valami olyan tárgy-dolog, olyan tárgyféle, mint pl asztal. Tehát szóval ez nekem nem embernévnek, hanem tárgynak hanzik. De a Szilvia, Szimonetta nevek pl nem rosszak. A Szilvia mondjuk csak egy leheletnyivel jobb mint az átlag, de mégisinkább átlag, mint nem , de a Szimonetta viszont az is a gyönyörűek közé tartozik énnálam.

2019. ápr. 29. 01:50
 12/31 anonim ***** válasza:
72%
Ezek közül Miléna tetszik,ezt adnám.
2019. ápr. 29. 02:06
 13/31 anonim ***** válasza:
78%

Tetszik, adnám is: Cecília

Semleges, de nem botránkoztat meg: Inez, Miléna

Soha, semmilyen körülmények között: összes többi

2019. ápr. 29. 05:29
 14/31 anonim ***** válasza:
31%
Csak a Jelena tetszik
2019. ápr. 29. 07:32
 15/31 anonim ***** válasza:
64%
Cecília tetszik (ha nektek vállalható, hogy Cili lesz), semleges az Inez (spanyol, és az Ágnes szerintem szebb), Leona (olaszos), Miléna (szláv), nem tetszik a Jácinta (mivel nagyon Jácint:)), a Jelena (szláv) inkább legyen Heléna, a Jadvigáról (szláv) a Jadviga párnája film jut eszembe, a Minna meg Szira meg olyan fura csak költői betűhalmaznak hat. Egyébként nincs bajom a "még külföldi" eredetű nevekkel, csak nekem olyan értelmetlen, amikor csak "hangzásra tetszik" miatt adják.
2019. ápr. 29. 08:43
 16/31 anonim ***** válasza:
31%
Inez!
2019. ápr. 29. 10:08
 17/31 anonim ***** válasza:
46%
Gyerekkoromban egy könyv miatt a Minna volt a kedvenc nevem, aztán kamaszkoromban a Miléna. :) Ma már nem adnám ezeket, de amúgy tetszenek. A Jelena is, bár ezt inkább egy szláv területen élő lánynak tudom elképzelni.
2019. ápr. 29. 10:15
 18/31 anonim ***** válasza:
Ha mar valasztani kellene mindenkepp akkor Inez, de amugy egyik sem.
2019. ápr. 29. 11:57
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Inez, Leona tetszik és adnám.

Jadviga és Jelena tetszik de nem merném adni, mert túl különleges.

A többi nem tetszik.

40/n mérnök 🙂

2019. ápr. 29. 15:05
 20/31 anonim ***** válasza:

Miléna tetszik,ezt adnám is.

Jelena helyett a Heléna tetszik,és ezt is

adnám.

2019. ápr. 30. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!