Mi a véleményetek ezekről a nevekről; melyik az, amit adnátok is: Cecília, Inez, Jácinta, Jadviga, Jelena, Leona, Miléna, Minna, Szira?
Cecília nem tetszik
Inez nagyon tetszik
Jácinta is nagyon tetszik
Jadviga érdekes, de inkább nem adnám
Jelena, ez nekem amúgy picit Justin és Selena közös neve:D, meg az, hogy ő maga 'A Jelen';tehát ő nem múlt idő, nem egy elavult valami; hát, nemtom, én ezt inkább nem adnám, viszont a Szelina név nagyon tetszik, így, magyarosan is.
Leona nagyon tetszik
Miléna nagyon tetszik
Minna nekem kicsit becenévhatású, úgyhogy nem adnám, de adnék helyette: Miriam, Mirella, Kamilla
Szira -ez túl fura, nem is igazán tűnik névnek. Ez inkább valami olyan tárgy-dolog, olyan tárgyféle, mint pl asztal. Tehát szóval ez nekem nem embernévnek, hanem tárgynak hanzik. De a Szilvia, Szimonetta nevek pl nem rosszak. A Szilvia mondjuk csak egy leheletnyivel jobb mint az átlag, de mégisinkább átlag, mint nem , de a Szimonetta viszont az is a gyönyörűek közé tartozik énnálam.
Tetszik, adnám is: Cecília
Semleges, de nem botránkoztat meg: Inez, Miléna
Soha, semmilyen körülmények között: összes többi
Inez, Leona tetszik és adnám.
Jadviga és Jelena tetszik de nem merném adni, mert túl különleges.
A többi nem tetszik.
40/n mérnök 🙂
Miléna tetszik,ezt adnám is.
Jelena helyett a Heléna tetszik,és ezt is
adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!