Lányom uszó, sajnos főkènye lett a talpán. Abba kell hagyni az úszást neki? Kapott rá ecsetelőt de ez nem múlik el olyan gyorsan?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 26. 16:45
2/8 A kérdező kommentje:
Ecsetelőt kapott rà. Verrumalt.
2019. ápr. 26. 16:54
3/8 anonim válasza:
Bocsi az offert, de mi az a főkény?
5/8 anonim válasza:
Hát azért nem illik vele menni, mert fertőző. Nálunk is kapott a gyerek az uszodától, kb. egy hónap volt, 3x fagyasztották, minden este ecsetelhettük...
6/8 anonim válasza:
4-es: köszi, én sem tudtam.
Kérdező: nekem volt, amikor úszni jártam. Ecsetelővel kezdtük, a kisebbek eltűntek a nagyobbak nem. Végül ki kellett őket vágni. A gyógyulásig nem járhattam úszni, de utána igen.
7/8 anonim válasza:
Jaj, így mar vagom. Olyan nekem is volt az ujjamon alig tudtam tole megszabadulni, valamelyik penzrol kerulhetett ram mert penzzel dolgozom. Nekem egavert irtak fel ra. Na az 1 het alatt eltuntette.
8/8 anonim válasza:
Nálunk szintén az Egaver mulasztotta el pár nap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!