Más is van ezzel így, érez így? Van egy kisfiam, viszont nem tudom szeretni sajnos, pedig én próbáltam, de valamiért nem megy. Van egy húgom és neki van egy 4 éves kisfia, de ő érte ölni is tudnék.
Ne haragudj, ez szörnyű :( Szegény kisfiad :( Nem elég hogy nem vagy jó apja (hiszen nem tudod szeretni és a gyerek nem hülye, nyilván érzi) még szembesülhet azzal is majd, hogy viszont más gyerekét meg tudod szeretni:(
F.ca megalapozása az önbizalmának.
Valami oka biztosan van. Történt valami? Együtt éltek? Szerettél volna családot? Szereted az anyukáját?
Húgod kisfiával hogyan alakult ki ez a kapcsolat?
"Mivel úgymond a kis testvérem, lehet azért érzek nagyobb kötődést." -ez baromság, a kisfiad meg a saját véred, a gyermeked.
Én nem tudnék ilyet elképzelni, de biztos vannak ilyen férfiak. Én lehet, hogy pszichológusnál kezdeném, aztán remélhetőleg majd csak alakul valami, ha nő a gyerek, egyre több dolgot tudtok csinálni.
Mennyi idős a kisfiad?
Mennyi időt töltessz vele? Szoktál vele kettesben maradni?(magyarul, ismered egyáltalán?)
Senki nem ítélkezett, a kérdésedre próbáltunk válaszolni és tanácsot adni.
De részemről mostmár megvan az ítélet, baromira sötét vagy. Adott egy gyermek, a húgod fia, akit a családodnak tekintesz.
Illetve van egy gyermeked, akinek az életében nem veszel részt, nem neveled, csak találkoztok néha.
Ezt persze találjuk ki magunktól, mert egy rohadt szót nem írtál róla.
Akkor a kérdésedre a válasz: Próbálj meg minél jobb kapcsolatban maradni a sráccal, még ha nem is lesz olyan közeli kapcsolat, szüksége lehet rád a későbbiekben. Fizesd a gyerektartást és próbálj a lehető legtöbbet megadni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!