Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is van ezzel így, érez...

Más is van ezzel így, érez így? Van egy kisfiam, viszont nem tudom szeretni sajnos, pedig én próbáltam, de valamiért nem megy. Van egy húgom és neki van egy 4 éves kisfia, de ő érte ölni is tudnék.

Figyelt kérdés
Mivel úgymond a kis testvérem, lehet azért érzek nagyobb kötődést. Igen be vallom, nem vagyok apának való típus, pedig rengetegszer megpróbáltam az apa szerepet, de olyan mint ha ketrecbe lennék. Más is van hasonló "helyzetben"? 27F
2019. febr. 27. 12:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
8: Akkor megvan a megfejtés. Mivel nem vagy vele pici kora óta, ezért nem alakult ki kötődés. Ráadásul nem is úgy vállaltátok, hogy teljesen vágytatok volna rá, vagy készen álltatok volna. A húgod fiával gondolom, rendszeresen találkozol, ezért kötődsz hozzá sokkal jobban.
2019. febr. 27. 14:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát így nem csodálom.

Ha neked fontos, hogy jó viszonyotok legyen, akkor tölts vele több időt, próbáld megismerni, és akkor jön majd az érzés. De azt ne várd, hogy otthon ülsz x km-re tőle, és egy reggel arra ébredsz, hogy de szereted.

2019. febr. 27. 14:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretnél ezen javítani, akkor neked kell keresni, mert ő még gyerek, nem tud keresni, nem is érti gondolom igazán ezt az egész helyzetet.
2019. febr. 27. 14:37
 14/16 anonim ***** válasza:
54%

De most mi a gondod? Valószínúleg a gyereked pont ugyanígy vélekedik rólad-van egy fickó akire azt mondják hívjam apának, de különösebben nem kötödöm hozzá. Lehet anyjának van egy párja, aki jó apja is a gyerekednek. Vagy van egy nagybácsija, akire apjakánt tekint.

Szerintem engedd el ezt a dolgot. Ő neked csak biológiailag a gyereked, te meg biológiai apja vagy. Ennyi.

2019. febr. 27. 15:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Istenem :( Bár az enyém lehetne az a kisfiú :( Évek óta vágyunk egy kisfiú hát én szeretném a helyedben :(
2019. febr. 27. 21:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Viszont igazad van,mert a kötödés nem alakult ki..... íés az nagyon fontos..szinte idegen számodra hiába a tied. Hát ez rossz:S De megértelek.És nem itélkezem !:)
2019. febr. 27. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!