15hetes elmultam és sajnos a vérvétel és a védőnőnél is vervolt a vizeletben. Nagyon aggódok mi lehet ez? Alig bírok enni vizet is épp hogy iszok azt Monta a védőnő próbáljak több vizet inni hátha az a baj. Van itt valaki aki ugyan így van mint én?
Figyelt kérdés
2019. febr. 24. 09:06
1/5 anonim válasza:
Ezzel el kell menni az orvoshoz és majd ő ír fel gyógyszert. Inni muszáj, ha nem iszol, akkor abból nagy baj lehet. Vagy van egy húgyhólyaghurutod, arra meg antibiotikumot kell kapnod, vagy nem iszol elég folyadékot és attól van gyulladás a húgyutakban. Mindkettő nagy gond! Mindkettővel kórházba kerülhetsz és árthat a babának is, ha nem fordulsz sürgősen orvoshoz és nem kezelteted magad! Inni pedig kell! Muszáj! Ha nem vizet, akkor valami gyümölcslevet, bármit. Csak legyen meg a kellő folyadékmennyiség!
3/5 A kérdező kommentje:
Nem kívánok semmit nincs étvágyam
2019. febr. 25. 10:06
4/5 A kérdező kommentje:
És nem tudom mi lehet a baj. Lehet keveset oszok
2019. márc. 4. 11:01
5/5 A kérdező kommentje:
Még mindig vér van a vizeletben baba jól van
2019. márc. 22. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!