Egy év munka után rögtön szülni menni?
Dehogynem rossz szemmel nézi. :)
De rossz szemmel nézhet 15 év munka után is.
Viszont nyilván kisebb az esélye, hogy ilyen esetben tárt karokkal várnak vissza. Ha ezt belekalkulálod...
Igen 3as de en pl (2-es) nem 1evvel mentem el es megis megszóltak.
Nehogymar szegyent vagy buntudatot erezzek emiatt vagy azert mert te ugy latod, ahogy leírtad. Joga megvan hozza, akkor meg szuljon.
Es akkor mi van a diplomas gyedesekkel? Na ok mennyit dolgoztak? Vegulis nemhiszem, hogy neked vagy nekem kellene palcat torni mas feje felett. Mivel semmi kozod nincs hozza ahogy a főnökömnek sem ahhoz mikor akarok gyermeket szülni meg mennyit.
Persze velemenyed lehet de miből gondolod, hogy nem pont ugyanúgy helyettesíthető egy nő aki 2 ev utan, mint aki 12ev utan ment el szülni. Nekik a dolgozó darab/darab.
Legyel akkor okosabb mint a valaszaid. Meg egyszer mondom, sok ev munka utan, 2 diplomaval, szakvizsgaval, masodik terhessegben 35+oskent: semmi kozod hozza. Nekem se. Sosem fogtam fel igy, hogy hatrannyal indulnek, hiszen nyilvanvalo, hogy egy gyermektelen 27eves no (ennyi idosen kezdem dolgozni azon a helyen ahonnan szulni mertem menni) elmegy szülni. Ahol ez meglepő ott nagyon ostoba a vezetes.
En azert vagyok inkabb szomorú, hogy a gyed osszege maximalizalva van
En a negyedet sem kapom meg igy a nettomnak. Elhiheted adoztam eleget. Ez nem igazsagtalan?
Ha egyszer lesz sok szabadidőd ulj le, szamold ki mennyibe kerul egy diplomas gyedes az allamnak es szamold ki, mennyibe kerul egy 180napig biztositott, atlagosan kereso kezdo diplomas az allamnak. Meg fogsz lepődni. Nem veletlenul promózzak azt hogy potyogtassuk a gyerekeket az iskola kapujabol kilepve.
Biztos lehetne igazsagosabb is a rendszer, bizonyos elemeivel nem tudok azonosulni, de szerintem felesleges elitelni azt aki ugy latja jonak.
Én elmentem szülni és nem érdekel a munkáltató.Sem más karrierista.Épp elég volt egyetem mellett melózni,az már számíthatna 3 évnek,hogy eltartottam magam közben,8-10 órákat is dolgoztam,tanultam.Lett melóm,másfél évre szültem.Nem bánom,van 3 okos gyerekem,akkora nagy teher nem volt neki,ha 2.és 3.között is visszavett.Másrészt gyereket nevelni nagyobb feladat,ha rendesen csinálod.Nem mindenki akar 40 évesen szülni,ha előbb adott hozzá a pár,aki veled akarja leélni az életét,adottak az anyagiak és a felelősségvállalás.
Én megértem,aki nem szeretne gyereket,vagy jó munkahelyet talál,és fel tudja építeni a karrierjét.Nagyon ügyes,ettől nekem nem lesz jobb,vagy rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!