Füstőlt de nyers kötözött sonkát ettem elég sokat. Ezek után szoptattam is? Lehet baja a babának vagy nekem?
Szerinted mi baja lenne? A te gyomrodba került, nem az övébe. Annyi hogy ha hasfájós, fájhat majd a hasa.
Ha terhes lennél, akkor lenne gond ha Listerózisos volt.
Ilyen sparos kötözött sonka.
Tegnap is ettem belőle még ma is és így fél sonkát kb fél kilót a két nap alatt elfogyasztottam..
Most utána olvastam hogy lehet benne olyan féreg ami ha nekem az izmaimba kerül halált is okozhat
Na de azért én nem teljesen nyersen ettem
Neked már van bajod.
Vigyázz, virágzik az orgona, rosszabb, mint az aranyeső meg a hóvirág együtt 😂 és akkor még a gyöngyvirág, te jó isten...
Te hipochondriában szenvedsz, ugye tudod?
Előbb a növények, most meg a sonka. Mi jöhet még, meghalsz mert láttál egy szivárványt?
Itt a husvet es mindenki megbolondul?
Én szalonnat(igen nyers fustoltet, meg angolszalonnát) ettem lilahagymával, miota megszultem, nem ia egyszer es nem volt benne husevo fereg... inkabb ne olvass...
Ja es a babamnak sem volt semmi baja, max kicait tobbet pukizott tole 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!