Hogyan védekeztek 40 év felett?
Figyelt kérdés
Ha jòl tudom ebben a korban hagyományos fogamzásgátló tablettát már nem írnak fel.2019. ápr. 19. 15:32
1/11 anonim válasza:
Felirnak...
En 35 evesen a harmadik gyerekkor elkottetem magam
Ugyis csaszar volt igy egy fust alatt megvolt a gyerek es a vedekezes.
A swingerben es parcserenel mindig gumi ettol fuggetlenul mert nem akarunk elkapni semmit sem ...
2/11 anonim válasza:
37 évesen abbahagytam a fogamzásgátlót. Egy ideig gumival védekeztünk, de terveztük a vazektómiát. De a természet "megoldotta", sajnos a férjemnek hererákja lett és a kemó után terméketlen lett. Egyébként a vazektómia lett volna a befutó.
3/11 anonim válasza:
Tablettát is felirnak ha nincs más ellenjavallat.
Egyébként hormonos spirállal.
Műtéteken kivül is van számos lehetőség, sima spirál, injekció, klönböző krémek, hüvelygyűrű, pesszárium, stb.
4/11 anonim válasza:
44 vágyok, gyógyszert szedek. Miért ne írnák fel?
5/11 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy rosszul tudtam, de trombòzis-veszèly miatt állítòlag nem szoktak már ebben a korban tablettát felírni.
2019. ápr. 19. 16:11
6/11 anonim válasza:
Külföldön élek, simán felírja az orvos. Akkor nem írja fel, ha dohányzol. Önmagában a kor nem jár trombnozis veszéllyel
7/11 anonim válasza:
van injekció is
három havonta egy szuri és gond megoldva
amúgy sokaknál elmaradt a mensi is emiatt :)
9/11 anonim válasza:
7-es, az még a tablettánál is brutálisabb.
10/11 anonim válasza:
Akkor inplantatum lassan szivodik ki az hatoanyag belole ...
Bar szerintem ez injekcio nem brutalisabb mint barmely mas hormonalis dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!