Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha véletlenül esnél teherbe,...

Ha véletlenül esnél teherbe, hány éves kor felett tartanád meg?

Figyelt kérdés

Úgy értem,ha 18-19-20 évesen teherbe esnél megtartanád a gyereket vagy elvetetnéd?

Elsősorban olyanok válasza érdekel, akik kapcsolatban élnek.

Engem nem érint ez a dolog,csak érdekel)

2018. jún. 4. 14:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
51%

Egyetem alatt elvetettem volna nem azért tanultam h egyből pelenkázzak,de nem estem véleten teherbe mert védekeztem erősen,tervezett gyerekem van,biztos háttére,amit egyedül is meg tudok adni ha ugy adodik.

A becsuszott babák,azok 90 % ban az elfelejtem a bogyot,nem veszem be a bogyot,vmi közömbositi a bogyot,de ezt normális nő követi fejben,kivéve ha fogni kell pasit,v a baba pénzből kell megélni.

2018. jún. 4. 14:09
 2/17 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem ez nem életkortól függ, sokkal inkább attól, hogy milyen életszakaszban van az illető. Most leszel 22 éves, de még most se tartanám meg. Elsőéves egyetemista vagyok, nincs állandó bevételem, még 3 év, mire befejezem a szakot. Utána szeretnék pár évet dolgozni is. Úgyhogy azt mondom, leghamarabb 25 éves korom körül nem vetetném el.
2018. jún. 4. 14:12
 3/17 anonim ***** válasza:
74%
Én mindig úgy gondoltam, hogy elvetetném, ha ennyi idősen teherbe esnék. Azóta már túlnőttem ezen a koron, 24 vagyok, mostmár egészségügyi okokból sem biztos, hogy megtarthatnám, szedek olyan gyógyszereket, amik a fejlődésre hatással lehetnek.
2018. jún. 4. 14:17
 4/17 anonim ***** válasza:
48%
Soha nem tartanám meg. Akkor sem, most sem.
2018. jún. 4. 14:23
 5/17 anonim ***** válasza:
68%
Véletlen terhességet még kilencvenévesen sem. Ez nem olyan apró dolog, ami jöhet tervezés, felkészülés nélkül, “jóvanazúgy, majdleszvalahogy” alapon.
2018. jún. 4. 14:24
 6/17 anonim ***** válasza:
44%
18 felett biztosan
2018. jún. 4. 14:38
 7/17 A kérdező kommentje:
De ha komoly kapcsolatban lennél és pár év múlva úgyis szeretnétek gyereket? Akkor kockáztatnád, hogy lehet-e még? Egy abortusz után nem biztos, hogy lesz még rá lehetőség.
2018. jún. 4. 14:49
 8/17 anonim ***** válasza:
60%

19 évesen lettem terhes, megtartottam. 20 voltam, amikor szültem.

Ma már 11 éves a nagyobbik fiam, az öccse tervezett volt, ő 2 múlt.

2018. jún. 4. 14:54
 9/17 anonim ***** válasza:
48%
Akkor nem lesz több,és,nem a világ közepe egy gyerek,a kapcsolat nem a gyereken mulik, h lehet v nem,két ember gyereknélkül is lehet boldog,sokan meddők,és nem érdemel társat? V aki beteg és jot akar a gyereknek,h ne orokolje stb,a gyerek nem életcel,van egy gyerekem,de ahogy engem mi is arra neveljük h önnálo legyen,céljai legyenek,ami nem az h becsuszik a baba oda a jövö és kb annyit tud elmondani h letett az asztalra egy gyereket v ötöt és ennyi. Ahol a gyerek egy elvárás életcél,onnan van a sok menekülés a felnővő gyerekek közül,egészégügyi okobol is inkább abortusz mint egy halott anya,társ,de tudjuk csak az az embrio zigota a fontos a nő élete semnmit se ér..
2018. jún. 4. 14:58
 10/17 anonim ***** válasza:
65%

Nekem nincs és nem is lesz alkalmas időpont, úgyhogy bármikor elvetetném - ha most terhes lennék 29 évesen, akkor is.

Remek kapcsolatban élek, a páromból szuper apa lenne... lenne, mert nem szülök sohasem, ugyanis örökletes és örökíthető autoimmun betegségem van.

Még "csak" az ízületeim fájnak, de hát anyának is így kezdődött 19 évesen, aztán a 13. szülinapomat már az intenzíven töltötte.

2018. jún. 4. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!