Meddig kell a babának kifejezetten cumisüveg mosogatószert használni?
1-es vagyok, az én gyerekemnek sincs semmi baja a babamosogatószertől... a lányomnak se a Jar-tól 3 napos kora óta.
Ha valaki nyitott szemmel jár a drogériában, akkor nem nehéz belefutni a babamosogatószerbe. Tapasztalatlan első babás anyuka ha nem spórol mindenen, könnyen megveheti. Ezért kinevetni a másikat, mint a kérdező ismerőse, hatalmas bunkóság szerintem. (Bár én nem lepődök meg ezen...)
Rákerestem a neten, és tényleg van ilyen... besz...s. Tenyleg durva mit ki nem talalnak a gyartok, hogy az első babások mindent megvegyenek.
Pedig mikor a nagyom szuletett még jartam drogeriakba, valahogy elsiklottam felette, soha nem gondoltam, hogy ilyet kellene használnom. Nálunk a pici cuccainak kulon szivacsa van és ennyi. De tényleg nem volt szép azoktól, akik kinevettek téged. Nem tudhattad a dolgokat.
Mondjuk legalább én is tanultam ma valami újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!