Egyet vettem, 160 ml-eset 0+ hó, de most nézem, hogy a kelengyelistámban kettő szerepel, plusz még két etetőcumit, és két játszócumit is ír. Utóbbiból is egyet vettem, 0-2 hó. Szerintetek mennyit érdemes venni ezekből és mekkorát?
És ha szoptatni akarsz pótlásra is elég egyelőre az 1.
Majd ha kell még valamiből több megveheted utána úgyis nem?
2018. szept. 20. 20:50
2/8 anonim válasza:
Elvileg ezektől cumizavaros is lehet, ami hátráltatja a szoptatást.
Azért mondom h elvileg mert én használok a babámnál elalváshoz cumit, a vizet cumisuvegbol kapja, megis 6 honapja semmi bajunk.
Az első jól írta, mindenből egyet, aztán meglátod. Az se biztos h az első cumi/üveg beválik stb
2018. szept. 20. 20:55
3/8 Martuska14 válasza:
Mindenképp vegyél 2-t. Legyen váltás. Ha tápszert akarsz beletenni, van olyan - humana babyfit - ami a sima 0hóson át sem megy mert sűrű, erre figyelj. Plusz etető cumit én nem vettem. Játszó cumit is csak 1-et.
2018. szept. 20. 20:55
4/8 anonim válasza:
Én 2 Aventessel kezdtem. 1 kicsi egy nagy. ( ha nem tápnak-fejt tejnek is jó! Hiába szipozott -volt egy időszak mikor csak üvegből fogadta el. Vizet meg szuperanyák ide-oda akkor is adtam a gyereknek,ha azzal jöttek,hogy a tejbe van. Én se vizezett tejet iszom,ha szomjazom. Cumi: abból is van több formájú. Kislányom rögtön a 6+ossal kezdte a 0+ost csak 9 hónapos kora óta fogadja el.
2018. szept. 20. 21:04
5/8 anonim válasza:
Semmi ilyesmit nem vettünk. Bőven ráérsz akkor, ha baj van.
2018. szept. 20. 21:37
6/8 anonim válasza:
Nekünk 2 cumisüveg volt mindig, 240 milisek talán, a kisebb, újszülött üveget nem használtuk, cumifejet kell cserélni 3 havonta és egyre nagyobb méretet kell venni, van egy plusz üvegünk vízhez, de ezt csak féléves korától használjuk, játszocumit vettem, de sose fogadta el.
2018. szept. 20. 21:50
7/8 anonim válasza:
A lányom nem cumizik
Van 2 cumizartónk
Van 7 cumink
Kaptunk mindent
1 cumisüveget használam a mellszívóhoz, és egyszer kapott lefejt tejet belőle.. Itóbbit lehet fecskeendővel kanállal itatópphárból is.
Ha mégis tápszeres lesz akkor ráérsz venni
( én vettem 4-es szettet, kaptunk is.. 6 sb Avent cumisüvege van a lányomnak úgy h nem is hasunálja)
2018. szept. 20. 21:54
8/8 anonim válasza:
Egyet vettem, kb 5x ivott belőle, cumija is 1 volt, nem tudott vele mit kezdeni, úgyhogy el is tettük.
Ha tápszerezni akarod én a helyedben vennék egy 330ml-es (ha jól emlékszem ekkora) MAM-ot még, a fejeket pedig cserélném ahogyan az idő kívánja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!