Kinek van igaza?
Fiatal vagyok husz eves, de mar 3 eve van baratom es tudjuk, hogy ha jonne a baba mi lesz a lany es mi lesz a fiu neve. Ez szinte az elso randinkon eldolt. A nagynenem aki errol pontosan tud es most terhes bejelenetette, hogy ha lanya lesz azt a nevet adja neki ami nekem tetszik. Ezt csak az tetozi, hogy neki is volt egy masik neve ami evek ota tetszett neki, meg sem azt adja es tudja jol hogy nekem ezzel mekkora fajdalmat okoz. A masik rokonom is bejelentette, hogy rajta vannak a baba projekten. Ennek en orultem is es el is meseltem en hogy neveznem el a babaimat. Egy het utan kozolte, hogy ha fia lesz az lesz a neve amit en neztem ki mar 3 eve.
Apukam szerint, hulyeseg ezen megsertodnom mert ok szulnek nem en es ne en szabjam meg ki hogy nevezi el a gyereket. Anyukam szerint ez a viselkedes csaladban nem okes a reszukrol.
A kerdes jogosan bantodtam meg vagy, hagynom kellene ezt?
Hagyd a fenebe, nekem 5 evig tetszett egy nev, ugy akartam hivni a lanyomat, parom is benne volt, most terhes vagyok a kislanyunkkal es teljesen mas nevet adunk majd.
(En kivancsi volnek mik azok a nevek, amik ennyire tetszenek a csaladodnak?! :D )
Nem is lenne baj, ha tok mashonnan talaltak volna ra a nevekre es veletlen egyezne az izelsunk. De ok tolem hallodtak ezeket a neveket es tudjak hogy a valasztottjaim megis ezt akarjak adni. Hat nincs masik ezer nev a vilagon?
Nem szeretnem leirni a neveket, ha nagyon kivancsi vagy uzenetben elkudoldom, de egyik sem ritka manapsag. :)
Johet uzenetben is, de en is otletet szeretnek lopni ;) :D
No az egyik baba a te unokatesod lesz, a kislany, siman adhatot te is a te gyerekednek, valoszinuleg nem fogtok minden heten talalkozni.
A kisfiubabarol nem derul ki mennyire kozeli rokonod lesz, ha pl tesod gyereke, az mar kicsit neccesebb...
Ha nem ritkaság, akkor meg min rúgózól rajta? Ráadásul írod, akkor nem zavarna, ha ők maguk választották volna, és nem tőled hallják. Akkor mégis mi a hiszti tárgya? A kimenetel ugyan az így is úgy is. Az lesz a gyerekeik neve.
Nagyon gyerek még a gondolkodás módod, hiába vagy életkorod alapján felnőtt. Mi is annó a kapcsolatunk elején eldöntöttük a gyerekek nevét a férjemmel, de nem kürtöltem szét a családban, hogy " összejöttem a Pistivel, és eldöntöttük, ez meg ez lesz a gyerekeink neve".
Maximum lesz ket Rikardo vagy Dzsenifer a rokonsagban. Ha oket nem zavarja, teged miert zavar?
Apukadnak van igaza, nem szabhatod meg, mas milyen nevet ad a gyerekenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!