Nektek mennyi idős volt a gyereketek mikor ott aludt a nagymamàjànàl nélkületek?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 15. 11:35
12/17 anonim válasza:
3,5 éves. Én kórházban voltam, az apja vitt be, így maradt éjszakára is a nagyinál. Ha nem így lett volna, nem került volna sor rá annak ellenére, hogy 3 éves kora körül 3 hónapot együtt éltünk anyósommal felújítás miatt. Azaz a szoros kapcsolat adott volt. De nekem ez a "mi a fenének" kategória. 1 városban lakunk, nem kell ott aludnia, hogy elég időt legyenek együtt.
13/17 anonim válasza:
3,5 éves. Nem aludt még ott. Nem olyan szoros a kapcsolat... Pedig járunk rendszeresen, gyerekem szereti is őket, de nem kapkodnak érte..
14/17 anonim válasza:
Majdnem 2 éves, 19 hónapos de nem volt megérve rá, pedig imádja anyut, de mikor mentünk érte alig akart beengedni, sírt egész nap, megviselte.
Utána 2 és fél évesen, akkor már semmi gond nem volt, jól érezte magát, eddig 3x aludt mamánál most 3 éves.
Van ott külön szobája ahol mama együtt alszik vele, már várja hogy mikor aludhat ott, egész nap játszik vele mama megállás nélkül, körbe van ugrálva egész nap, nagyon jól érzi magát.
16/17 Pethő Emil válasza:
Azóta alszik nálunk az unokánk, mióta mást is evett, mint anyatejet szopott, tehát kb. egy éves kora óta.
Azóta napokat, heteket itt él velünk.
Neveljük egymást, úszni, biciklizni tanítottam. Kirándulunk, strandra járunk, ritkán tanulunk :)
17/17 anonim válasza:
Az en elso unokam 9 naposan. Kulon szoba lett neki felallitva, minden meg van ami otthon. Ruhak, cipok is. Most 4 eves, heti ketszer nalunk alszik. Masfel km-re lakunk egymastol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!