Mit csináltok, ha véletlenül rátok nyit fürdés közben
a kamasz gyereketek?
Figyelt kérdés
Úgy tesztek, mintha fel lennétek öltözve (azaz nyugodtan viselkedtek, szemrebbenés nélkül); vagy elfordultok / magatok elé kaptok valamit és közben mondjátok hogy FÜRDÖM, esetleg sikítotok egyet? Ellenkezű nemű gyerek esetében, nyilván. Ti meg anyaszült meztelenek vagytok.
Semmit. Gondolod, hogy egy anya, aki szülte azt a gyereket, szégyenlős?
Hamarabb forul ki a gyerek, ha épp azt a korszakát éli, minthogy reagálni akarj.
2018. okt. 12. 18:45
2/13 anonim válasza:
15 éves fiam nyitott rám véletlenül amikor zuhanyoztam. De nem sokat láthatott, mert szinte azonnal fordult is ki, közben vigyorogva kiabálta az apjának, hogy "Jaj, megvakultam" Az apja értette a célzást, és jót röhögtek.Én is nevettem egyet, és ennyi..Előfordulnak balesetek, nem csinálunk nagy ügyet belőle..
2018. okt. 12. 18:48
3/13 anonim válasza:
Ez valami perverz kérdés?
Normális esetben a szülő nem pánikol be attól, ha rányit valaki, akinek nem rég még a kakás fenekét törölgette. A saját húsa és vére, ahogy szokták mondani. Pláne nem fog sikítani...
2018. okt. 12. 19:09
4/13 anonim válasza:
Zuhanyfüggöny van, nem lát rám senki se ha bejön.
2018. okt. 12. 19:15
5/13 anonim válasza:
Én is egyből arra gondoltam, hogy perverz a kérdező..
2018. okt. 12. 19:23
6/13 A kérdező kommentje:
Dehogy vagyok perverz. Csak érdekelt, más szülők ilyenkor mit tesznek. Én mondtam h "bocsi" és magam elé húztam valamit. De van aki azt mondja, hogy úgy kell viselkedni, mintha mi se történt volna.
2018. okt. 12. 20:49
7/13 anonim válasza:
Biztos hogy nem zavarna a dolog. Esetleg őt hamarabb. Mondjuk az én fiam még messze van a kamasz kortól, de nem tudom elképzelni, hogy másképp viszonyuljak hozzá. Az egy dolog hogy a kakás fenekét törlöm, de ő is végigasszisztál minden wc látogatásomat.
2018. okt. 12. 21:10
8/13 anonim válasza:
Azt hiszem, engem sem zavarna a dolog. Megkérném, hogy várjon egy kicsit, hamarosan szabad lesz a fürdő, de szerintem addigra már ki is menne.
Még kicsi a fiam, egy éves, de nem szeretnénk az ilyesmiből nagy ügyet csinálni, hisz igazából nem az.
2018. okt. 12. 21:30
9/13 anonim válasza:
Biztos nem kérnék én elnézést azért, mert ő rám nyitott :D Egyébként engem nem zavar, simán bejöhet kezet mosni is, ha úgy adódik. Jó, mondjuk még a nagy sem kamasz igazán, 11 éves. Pár év, és biztos, hogy nem is akar majd bejönni ilyenkor. Az már zavarja, ha ő fürdik, és én mennék be megmosni a kezem, szóval biztos, hogy hamarosan a fordítottja is zavarni fogja.
De mondom, mivel engem nem zavar, én aztán nem csinálnék ügyet abból, ha véletlenül rám nyit a saját gyerekem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!