Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogyan éltétek meg, mikor...

Ti hogyan éltétek meg, mikor oviba ment a gyereketek?

Figyelt kérdés
Visszamegyek dolgozni, amit már vártam nagyon, meg a munka is szuper, jó lehetőség ennyi év kiesés után. DE mégis szomorú vagyok, mert úgy érzem nem leszek ott a gyerekeimnek mindig, amikor szükségük lesz rám. A nagy 5 éves, a kicsi most tölti a 3-at. Eddig ha a nagy beteg volt, simán otthon maradt, amíg kellett stb. Volt időm úszni vinni, most úgy érzem nem lesz rájuk elég időm :( Ti hogy éltétek meg?
2018. aug. 21. 19:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Bennem vegyes érzelmek voltak. Egyrészt örültem, hogy végre kimozdulok a 4 fal közül és emberek közé megyek, több pénz áll a házhoz, ugyanakkor borzasztó nehéz volt, mivel én is ugye több évig otthon voltam a fiammal. Amikor első napokban elmentem dolgozni, a nagymama vitte óvodába, mivel 25 km-re járok dolgozni, tehát nekem jóval korábban el kell indulnom busszal dolgozni, minthogy a gyerek óvodába ment, így a fiam sírt az utcán, én meg sírtam végig, ahogy mentem. De 2 hét alatt beleszoktunk mindketten. Igazából mindkettőnknek el kellett fogadni, hogy ez az élet rendje.
2018. aug. 21. 19:07
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Rám is a sírás jön, ha belegondolok, pedig amúgy nem vagyok ilyen típus, mármint sírós... Mégis ez most nagyon megvisel.
2018. aug. 21. 19:12
 3/12 anonim ***** válasza:
69%

Nehezen. Eletem legszebb evei voltak, amiket a gyerekekkel otthon toltottem, pedig klassz a munkam es szeretem is, igazi hivatas. Azota eltelt mar vagy 5 ev, de meg mindig elszorul a torkom, amikor arra gondolok, hogy eletemnek ez a szakasza veget ert.

Nagyon nehez volt atadni mas kezebe a gyerkeket, de sajnos ennek igy kell lenni...

2018. aug. 21. 19:29
 4/12 anonim ***** válasza:
67%

Az elsőm megy most oviba... vegyes. Tudom, hogy jó lesz, mert már látom rajta az igényt a gyerektársaságra. Az én életemben nem nagy változás, mert eddig is dolgoztam itthonról, ez marad ezután is, viszont így nyilván könnyebben fogom beosztani az időmet, egyszerűbb lesz időt találni a melóra. Viszont pont ezért borzasztó fura lesz, hogy hirtelen nincs itthon a lányom, egyedül leszek, 3 éve nem volt ilyen, csak elvétve. Mondjuk nem is lesz sokáig, januárra várjuk a kistesót :D

És hát igen, mostantól jönnek majd a külső hatások, a barátok, az óvoda, nehéz kiadni a kezemből. De tudom, ez az élet rendje.

2018. aug. 21. 19:54
 5/12 anonim ***** válasza:
67%
Nekem egy gyerekem van, most töltötte a 3-at. Rajtam is állandóan a sírás van. Pedig jó lenne, ha legalább én nyugodt lennék, mert a gyerekek nagyon jól kiszúrták a félelem két és nehezebben fognak beszokni. De bárhogy nyugtatgatom magam, néha elkap a sírhatnék. Pedig nagyon várom a munkát.
2018. aug. 21. 20:47
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy én is nagyon vártam a munkát, hogy végre felnőtt társaságom legyen. Meg sikerült olyan helyet találnom, amilyet nagyon szerettem volna. Aztán most, hogy megvan, azt érzem, hogy mégis jobb lenne otthon lenni még a gyerekekkel...
2018. aug. 21. 20:53
 7/12 anonim ***** válasza:
Mi rosszat írtam már megint...?
2018. aug. 21. 21:39
 8/12 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek zöldet adtam, nem tudom ki pontozott le...és nem is értem..
2018. aug. 21. 22:32
 9/12 anonim ***** válasza:

3 gyerkőc van, az első 2nél sokat sírtam, nehezen tudtam őket elengedni.

Ők már nagyok, 12 és 19 évesek.

Viszont van még egy 14 hós picim, már most félek az ovitól...tuti bőgni fogok...

Persze a sírás nem gyerek előtt zajlik.

De én a sulikezdést is nehezen éltem meg,még azt is mikor a fiam ment középiskolába.

2018. aug. 21. 22:46
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Hát utolsó nem nyugtattál meg :)) Akkor nem csak az első elengedés ilyen nehéz...
2018. aug. 22. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!