Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a gyermekkórhá...

Mi a véleményed a gyermekkórházakban levő mesefalakról? A gyerekeid mit szólnak hozzá?

Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 00:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem nagyon figyelik.
2010. júl. 5. 00:36
 2/9 anonim ***** válasza:
16%
az az, amikor a gyerekszobák fala ki van pingálva Hófehérkével meg Piroskával? Én utálom, ezért is nem lesz az én gyermekeim szobájának fala kipingálva. Inkább kereteztetek be meseszereplőkről, jelenetekről szóló képeket a szoba falára. Az szerintem sokkal szolidabb és ízlésesebb.
2010. júl. 5. 09:55
 3/9 A kérdező kommentje:
arra gondoltam konkrétan, h amikor pl a gyerekedet viszed vért venni, kivizsgálásra stb.. és a kórház falai nem csupaszak, hanem mesefigurák vannak rajta
2010. júl. 5. 10:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Amikor vérvételen voltunk, a szembefal tele volt matricázva. Úgy elvonta kisfiam figyelmét, hogy üvölteni is elfelejtett.

Amikor pedig bekerült a kórházba, ott a falon voltak ilyen pingált képek. Alvás előtt ezekről meséltem neki, és tetszett neki. A folyóson pedig gyerekek rajzai volta kifüggesztve, és ezeket is előszeretettel tanulmányozta.

2010. júl. 5. 13:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Masodik hozzaszolonak: Sajnos a gyerekek a minel cifrabb izlestelenebbül kipingalt falakat szeretik föleg csecsemökent. Ezert ostobasag a babaszoba trend mindenfele pasztell szinnel :S Persze arra figyelni kell hogy vidam es ne remisztö legyen gondolom te ezert utaltad.

Szerintem a korhazak a lehetösegeikhez merten ezzel tudjak baratsagossa tenni kortermeket, rendelöket.

A kisfiamnak amikor a Behtesdaban voltunk nagyon nezegette:)Teccett neki

2010. júl. 23. 22:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
az én fiam imádja! nekem is kellemes emlék, emlékszem kiskoromban a háziorvosi rendelő falán is mesefigurák voltak, anya sokszor mesélt velük mesét, míg vártuk, hogy behívjanak. Szerintem jó ötlet, még ha sokszor nem is annyira szépek a rajzok.
2010. júl. 23. 23:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi eddig csak a XI. kerületi rendelőben találkoztunk ilyen rajzokkal, a kisfiamnak nagyon tetszett. Mondjuk nem Hamupipőke vagy Pókember, Verdák vagy Thomas van felfestve (megőrülök tőle, hogy csak ilyen holmikat árulnak a boltokban), hanem mindenféle állat (katicabogár, róka, béka stb.). A várakozás alatt mindig megnézegetjük, és elmesélem neki, mit lát.
2010. júl. 24. 07:02
 8/9 anonim ***** válasza:
87%

A Walt Disney-s giccsparádétól én is hányok! De nálunk a gyerekorvosi rendelő fatlát nagyon ízléses, magyar népmesei motívumokkal díszítették. Ha készülünk az orvoshoz, a lányom mindig mondja, hogy a mesefalas doktornénihez menjünk, és már útközben izgul, hogy látni fogja majd az Aranytulipánt, a Szóló szőlőt, csengő barackot, kacsalábon forgó várat...stb. Ennek én nagyon örülök, mert nem a dokitól retteg útközben, hanem ezen filózik, mit fog majd látni.

Gyerekszoba falára viszont sose festenék semmit. Nálunk kiakasztott gyerekrajzok díszítik a falat.

2010. júl. 24. 11:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi még nem voltunk kórházban hál'istennek, de velem régen az asztmám miatt gyakran kellett járni és imádtam.Miskolcra jártunk a SzentPéteribe kontrollokra és olyan jó volt,hogy a hosszú fárasztó utazás után és az 5 órás várakozás alatt volt mit nézni:)Szép falak,sőőőt,nekünk akkor még tv is volt, legalább 60-70 gyerek és szülő nézte a disney meséket:)

Nagyon jó ötlet, hányni pedig nem a disneytől kell:)

2010. júl. 24. 16:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!