Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ajándék ötlet ikreknek?

Ajándék ötlet ikreknek?

Figyelt kérdés
Babalátogatóba megyünk 2 hónapos ikrekhez, egy fiú és egy lány. Fôleg ikres szülôk véleménye, javaslata érdekelne. Szerintetek mit vigyünk, vagy mit ne? Van egy 2 éves kislány is, neki is vinnénk apróságot.
2019. ápr. 9. 22:49
 1/2 anonim ***** válasza:
61%

Ikres anyuka vagyok. Ha hasznosat szetetnel pipsitorlot, vagy ha eldobható pelenkat használnak akkor pelenkat, de ez esetben kérdez ra a szülőknel milyen típust használnak.

Ha nem az a lényeg, hogy hasznos legyen, akkor tekints el attól, hogy ikrek és mint külön gyerekek vigyek valamit. Például pici csorgot, rágókat. Arra figyelj, hogy vékony legyen, át tudja fogni. Ennyi idősen védőnő javaslatra kezdtük a kezükbe adni, segítséggel tudtak megfogni és élveztek, hogy ok csináljak a “zajt”. Ha ruhát vinnél inkább nagyobb méretben gondolkodj 68 vagy inkabb 74, biztos nagy lesz meg, de tapasztalat szerint kicsi méretekbol elhalmozza őket a rokonság.

A nagyfiam kicsit kisebb, mint a kislany, de ő imád kint lenni, itt a jó idő, így valami kinti dolgot vinnék. Labda, homokozó játék.

Amit nem vinnék semmiképp a plüss figurák. Nálunk a kicsiknek is van, de sok szülő nem szereti odaadni meg a csecsemőknek, nehogy beszippantsak a szoszoket. Illetve a nagy lány miatt, már feltehetőleg így is rengeteg van.

2019. ápr. 10. 05:03
 2/2 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem plusst es ruhat semmikepp, pluss ugyse erdekli meg oket, a ruha meg annyira egyeni izles kerdese.

Szerintem is a pelenka a leghasznosabb, en mindig annak orultem a legjobban, foleg, ha megkerdeztek, h milyen tipust vegyenek.

A nagylanynak lehet gyurmat venni, fiam kb ekkortajt kezdte el a gombocokat formazni belole es meg talan nincs is nekik, de egy heliumos lufinak is biztosan nagyon orulne vagy marokra foghato zsirkreta, ezek mind fogyoeszkozok es altalaban minden kicsi szereti.

2019. ápr. 10. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!