Milyen értékben vesztek karácsonyra ajándékot gyermekeiteknek fejenként? Ha megvan az ötlet, leírod, hogy mit?
Saját gyerek olyan 10-15ezer értékben kap ajándékot (könyv, társas, pénztárca, robot). Bár apája szeretne egy játékkonzolt, ami lényegesen nagyobb összeg, de az meg kvázi közös, mindenki ajándéka lenne. Én tiltakozom ellene, kicsi még a gyerek hozzá.
Rokon gyerekek kb 3000 ft körül kapnak apróságot, vagy a tesók összevonva egy nagyobb dolgot (pl társas)
Eddig 4000 Ft-ot költöttem az 1 éves gyermekem ajándékára. Fürdőjátékot és egy készségfejlesztő fajátékot kap.
Nem tudom fogok-e még venni valamit, ha igen, akkor max 2-3000 Ft értékben.
10 es 12 eves fiuk egy ps 4-et kapnak kozosen.ez olyan 100 ezer korul mozog,van tobbfele is,meg nem vettuk meg,igy nem tudok pontos osszeget.
a kicsi 2,5 eves mult,az o ajandekan meg birkozunk parommal.
O elektromos autot szeretne,En inkabb olyan jatekokat amikkel telen tud a gyerek itthon jatszani.egy lego duplo szettet mar vettunk neki.en vennek melle gyurmat,autot,mesekonyvet ilyesmiket.
ha elektromos auto lesz megis akkor az olyan 60 ezer kb.ha a tobb aprosag az pedig 30-40 korul.
iden nagyon megcsusztunk a vasarlassal,meg semmit nem vettunk az egy duplon kivul.
2 rokon gyerkoc van meg,nekik fejenkent 8-10 ezer ft ert veszunk valamit.
Nalunk az a szokas,hogy csak a gyerekek kapnak,a felnottek nem.
plusz karacsonyon es szulinapon kivul nemigazan veszunk jatekot a gyerekeknek.ezert koltunk ilyenkor tobbet rajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!