Még mindig kötött a csípője, ez változhat?
Érintett vagyok a dologban, mert anyukám kétoldali csípőficammal született. Így fokozottan kellett ellenőrzésre járnunk. Az, hogy kötött a csípője, az nem jelenti azt, hogy így is marad. Az én két lányommal nem volt gond, de bátyám kislánya kb. eddig hordta a terpesz betétet, mint amennyi idős a a babád. TELJESEN egészséges, most már felnőtt nő. Öröklődő betegség, de ha ennyire lelkiismeretes vagy, tornáztatod, az ortopéd orvos is "csak" annyit mondott, hogy kötött a csípője, az semmi, de semmi maradandót nem okoz. (Mert akkor azt mondta volna, hogy csípőficam.) Nála ez a kötött csípőízület teljesen gyógyítható. Ne ijedj meg, nem fog a későbbiekben a járásán látszani.
Az meg tényleg csak a féltéseden múlik, hogy megkérdezted, élhet-e teljes életet? Meg fog gyógyulni! Nem is hinnéd, milyen hamar. Anyumnál más volt a helyzet, őt műteni kellett, de az évtizedekkel ezelőtt kiderült. Pici korában platinát tettek a csípőjébe. Ezért írtam, hogy a mi családunkban halmozottan fennállt a veszély, mégsem lett egyik unokájánál sem maradandó gond. Se nekem (a lányának, sem a fiának). Ne sírj, minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!