Mit kezdenétek egy ilyen anyával? Csak én fújom fel, vagy tényleg durcsán áll a gyerekemhez? Már kezdem megutálni.
Az anyám egy nagyon egyszerű ember. Mondhatnám, hogy buta, de nem teszem, mert az anyám. 37 hetes terhes vagyok jelenleg, és már igencsak nyűgös a terhességem, így sajnos én is. Anyám szerint mindenért lehurrogom, pedig ő csak jót akar nekem. Múlthéten kezdtem el ctg vizsgálatokra járni, anyám szerint tök fölösleges minden héten beszaladgálni, mert az ő idejében sem volt ilyesmi, mégis megszült. Minek kell állandóan laborba menni, meg minek a 4d ultrahang, stb. Sztk rendelésre járok, itthon vagyok már 10. hét óta, mondtam neki, hogy az időmböl kitelik, pénzembe se került.
Egyedül a kombinált teszt került 30e Ft-ba, de engem kicsit megnyugtatott, hogy megcsináltattuk.
Rosszul esik, amikor mások előtt is előadja, hogy én milyen paramami leszek, meg hogy mekkora feneket kerítek a terhességemnek, mintha a babamozi nélkül nem születnének meg a gyerekek. Sokszor úgy érzem, hogy gúnyolódik rajtam, kinevet stb. Amikor meg kiosztom, hogy az én gyerekem, az én pénztárcám, akkor meg előadja mindenkinek, hogy én most mennyire túlérzékeny vagyok.
Néha már nagyon elegem van belőle. De a társasága is olyan mint ő (együtt kárognak rajtam), így már nem tudom néha tényleg, hogy csak a hormonok miatt vagyok hisztisebb, vagy tényleg ennyire nem érdekli az unokája meg én sem, és ő váltja ki belőlem.
Lehet, hogy kicsit felfújja a kérdező, de megértem. Baromi idegesítő lehet állandóan ezt hallgatni. Mamám is hasonló mentálisú. Pl. Azért mert az ő idejében nem volt mosogatógép, attól még nekem miért ne lehetne? Nagyon nem bírom az ilyen embereket..
Lehet ezt úgy is, hogy de jó neked kisunokám, hogy már ilyen is van, így több időt tölthetsz a családdal.. Nem úgy, hogy minek, az a mi időnkbe se volt... Ki kíváncsi erre? Ha ilyen anyám lenne, azt hiszem ritkítanám a találkozásokat... Ezek energia vámpírok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!