Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nálatok milyen gyakran jár ki...

Nálatok milyen gyakran jár ki a védőnő?

Figyelt kérdés

9 hetes a babám, 2* volt.

Nem mintha hiányozna, amúgy elég kedves és szimpatikus nő, telefonon bármikor elérhető, nekem ez így kb elég is. De van olyan barátnőm aki azt mondja náluk 2-3 naponta is kiment, igaz nagyon kis település.

2019. ápr. 1. 23:42
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja, megjegyzem nekem mennem kell 2 hetente hozzá ellenőrzésre a baba súlya miatt :) Szóval 2 hetente találkozunk.
2019. ápr. 1. 23:43
 2/8 A kérdező kommentje:

Mármint a barátnőm kis településen lakik, mi jóval nagyobbon, és az övé gyakran járt :D

így éjfél körül már kicsit zavarosan fogalmaztam :D

2019. ápr. 1. 23:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Mindkét gyerekkel egyszer volt nálunk, amikor megszülettek, onnantól csak a havi státuszokon találkozunk, oda már mi visszük a babát.
2019. ápr. 2. 00:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindkét baba születése utàn 1x volt csak
2019. ápr. 2. 00:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálunk az első 6hetben hetente jött ki, a gyerek orvos az első 3hetben. (együtt jöttek) utána havonta mi mentünk be, oltásra, mérésre.
2019. ápr. 2. 06:22
 6/8 anonim ***** válasza:
62%
Egyeskével jött volna terepszemlére, de addig halogatta, hogy már babanézőbe jött ki 1x. Ketteskét is jött megnézni hazaérkezés utáni napon, meg egyszer elhozott egy papírt, a kapuban átadta. Mi járunk hozzá súlymérésre, akkor jókat beszélgetünk. Barátnőméknél ugyanez a védőnő pár hetente jelent meg váratlanul, sok hónapon keresztül, pedig kb ugyanúgy élünk, a babáink is hasonlóan fejlődtek.
2019. ápr. 2. 06:49
 7/8 anonim válasza:
Pontosan ugyanaz, mint #3-nál (csak nekünk egyelőre csak 1 gyerek van). Megyeszékhelyen lakunk.
2019. ápr. 2. 08:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyszer ő jött, egyszer én mentem ezt havonta egyszer kb fél éves koráig, azóta egyszer mentem én és egyszer jött a védőnő meg most fog jönni egy hét múlva, 10 hónapos a kisfiam.
2019. ápr. 2. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!