Nagyon ciki ugye?
Ismeros a helyzet, nekem iritabilis belszindromam van. Ha stresszes vagyok akkor velgorcseim vannak es megy a hasam. En is egyszer pont a nogyogyasznal jartam igy. Nem tudom miert de annyira bestresszeltem hogy elkezdett menni a hasam, miuttan kijottem a mosdobol en is szinte rogton behivott. De ereztem hogy kell menjek ujra igy visszatartottam olyan szinten hogy a vegen elajultam. Na az volt nagyon ciki,akkor mar 28 voltam es kb 12 eve jartam hozza. Meg is lepodott szegeny pasas. En elmondtam neki hogy mi volt a helyzet. Profinkent kezelte es mondta tudja hogy igen kellemetlen helyzetbe tudja sodorni ez a problema az ember fiat. Megnyugodott hogy nem komolyabb problema miatt ajultam el.
Egy ideig meg nagyon kinos volt mikor eszembe jutott de ez van, tul tettuk magunkat rajta 😄 A mai napig mikor otthon vagyok es valamiert surgosen kell menjek nogyogyaszhoz hozza megyek.
Tedd tul magad rajta es ne foglalkoz vele. Orvos, latott es elt at eleg kenyelmetlen helyztetket praxisa alatt
Ha megtörölted rendesen, akkor nincs mit észrevennie.
Nekem mindig hasmenésem van vizsgálat előtt, pedig az évek alatt kedves barátunkká vált a nőgyógyászom. Cikinek éreztem én is, de egy baráti beszélgetésnél feljött a téma. Felesége mesélte, hogy a dokim is így van ha prosztata vagy aranyér vizsgalatra kell menni és ott szerinte még gázabb, úgyhogy nyugi. A dokim boldog volt, hogy a felesége megosztotta ezt az infót velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!