Mi bajunk lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kislányomnak aki 5 hónapos pár napja vakarja a fülét.

Piros is volt neki még olyan kiütéses.

Még száraz is.

Benkentem neki krémmel eltűnt a pirossag de még most is vakargatja

Tegnap este óta nekem is a bal fülem belülről mintha fel lenne sértve, a fulkagylo ha benyukok ujjal fájdalmas mintha fel lenne karcolva és kíván belülről szárad a hamlik is talán.

Mondjuk én minden nap Fültisztító pálcika hasznalok. Tegnap éjjel is fürdés előtt használtam pálcikat és utána ahogy bejottem a szobába éreztem hogy mintha felkarcoltam volna a fulem es fajna.

Nos nme tudom lehet e összefüggés a kislányom és az én esetem közt mert neki is hasonló a füle... Nekem kkzepfulgyulladasom volt egyszer annak voltak hasonlo előjelek..

2019. márc. 28. 18:04
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocs a szr irasert remélem értelmezhető.
2019. márc. 28. 18:04
 2/7 A kérdező kommentje:
És úgy tudom ez a kozepfulgyulladas lehet fertőző tejet elkaphattuk.
2019. márc. 28. 18:05
 3/7 A kérdező kommentje:
*tehát
2019. márc. 28. 18:05
 4/7 A kérdező kommentje:

Kislany koromban erős bizsuallergiam is volt két napja van bizsu a fülemben.

A kislányomnak viszont nincs meg kilyukasztva

2019. márc. 28. 18:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Kisfiam most lesz 8 hónapos kb 4 hónapos kora óta a bal fülét piszkàlja, vakargatja. Nekünk a gyerek orvos azt mondta a fogzàs miatt. Voltunk fülèszeten semmi baja nincs. Szerintem nincs összefüggès a te fülfâjàsoddal.
2019. márc. 28. 18:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem irány az orvos. Mutasd meg te is a füledet, meg a lányod fülét is mutasd meg. Az én fiam is örökké piszkálta a fülét, vagy másét, ő pl. így aludt el pici korában, még most 8 évesen is néha előjön neki ez a "fülizés", de az nem egyik napról a másikra jött elő, nem lett kiütéses, nem pirosodott be, nem hámlott és pláne nem tapasztaltam én is ugyanezt magamon. Lehet valamilyen fertőzésetek van, esetleg allergiátok. Mindenképpen menjetek orvoshoz!
2019. márc. 28. 18:10
 7/7 anonim ***** válasza:
65%
De hianyoztal Nazzi !
2019. márc. 28. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!